Weiss-Schneider met drie reekszege’s op thuis circuit IMBA Feldkrich Oostenrijk

Met schitterende tempraturen die de +30 overschreden kregen we hier een mooie baan voorgeschoteld, met 22 teams aan de start die zouden zweten en zwoegen alhier.
De winnaars waren min of meer al vooraf gekend, Weiss-Schneider wonnen alle drie de reeksen met overtuiging.
Foto’s der reeksen bekijk je HIER
Uitslagen vind je bij meer
lezen

De eerste reeks namen Hoffmann-Straus de leidng in handen maar al snel ware ook de thuisrijders Weis-Schneider het heft in handen voor Hofmann-Strauss en Mulders-vd wiel. Faustman-Zimmerman. Mulders-vd Wiel kregen ook deze laatste naast hun op het startterrein en plaatste hun een plaatsje terug net voor ingaan vd laatste ronden. Net daar achter komen Mulders-vd Wiel wat dwars neer en duikelde Aivar uit de bak !! Nadien werd door de team Leider medegedeeld dat Aivar was afgevoerd naar het ziekenhuis en daar bleek een sleutelbeen en schouderblad breuk aan de hand, daar kwam ook nog een longprobleem tevoorschijn. Morgen zou Aivar daar geopereerd worden, wij wensen hem alvast veel beterschap toe.
In reeks twee ook geen naam op Weis-Schneider die wonnen voor Mulders-Vd Wiel, jah idd Henry weerom in de bak en Davy Ebben vond één van de Nederlandse dames bereid om in te stappen, wel mooi dat ze zich wilde opofferen. Mulders-vd Wiel behielde de tweede plek voor de zwitsers Buob-Buob.
In Reeks drie meteen Weis-Scheider naar de leiding voor Faustmann-Zimmerman en Mulders-vd Wiel die Faustmann-Zimmerman snel wisten te verschalken en naar gelang de reeks vorderde weer de leiders in het zicht kregen maar meer dan een verdiende tweede plaats zat er niet in ! Faustmann-Zimmerman werden nu ook derde.