Vos-Sussenbeek en Pastoor-Vd Berg winnen in Gemert

Op een uitdagend terrein, onder zware omstandigheden, verzamelden zich maar liefst 30 zijspannen voor de wedstrijd op het Zanderige “Wolfsbosch circuit” in Gemert. Het terrein bood een uitdagende mix van bochten, heuvels en obstakels, wat de competitie nog intenser maakte.
Ondanks de moeilijke omstandigheden staken enkele teams boven de rest uit en wisten ze de titel van winnaar te veroveren. Bij de Inters presteerden Vos-Sussenbeek opmerkelijk goed en claimden ze de overwinning.
Bij de Nationale waren het Pastoor-Van den Berg die de concurrentie achter zich lieten en triomfeerden als de winnaars van de dag. Hun vaardigheid en vastberadenheid op het circuit waren duidelijk zichtbaar en verdienen erkenning.
Dit evenement op het Zanderige “Wolfsbosch circuit” in Gemert zal zeker herinnerd worden als een uitdagende dag voor de zijspanteams. Met een groot aantal deelnemende teams en een intense strijd om de toppositie, hebben de winnaars hun vaardigheden en vastberadenheid op indrukwekkende wijze laten zien.
Foto’s weerom door Dries Dewitte bekijkt u HIER

Foto’s door Floor Mulders bekijkt u hier
Verslagjes en uitslagen vind je onder de knop Lees Meer

Reeks 1:

Mulders-Van Deutekom namen de kopstart en behielden deze positie gedurende 5 ronden van de reeks en werden uiteindelijk tweede. Derksen-Vincent reden sterk en klommen even op naar de tweede plaats, maar eindigden uiteindelijk als derde. Vos-Sussebeek leverden een indrukwekkende prestatie door vanaf de derde plaats naar de overwinning te rijden. Grondman-Wesselink vochten zich vanaf de achtste positie naar de vierde plek, waar ze finishten als vijfde. Ook Ebben-Maas lieten zien dat ze in staat zijn om in de top mee te strijden en eindigden als vierde.

In de nationale klasse won team Schuurman, gevolgd door Pastoor-van den Berg op de tweede plaats. Nicky en Djordy Gielkens behaalden de derde plek.

Inters

Nationale

Reeks 2

Tweede reeks Mulders-Van Deutekom opnieuw als snelste starters uit de startblokken schoten. In de tweede ronde wisten Vos-Sussebeek echter meteen de leiding over te nemen, waardoor Mulders en Van Deutekom genoegen moesten nemen met de tweede plaats.
Ondertussen zagen we Brusselers-Sussebeek elke ronde een plek verliezen, waardoor ze uiteindelijk als negende eindigden. Een opmerkelijke prestatie werd geleverd door Grondman -Wesselink, die vanaf de 11e plek wisten terug te komen en de derde plaats veiligstelden.
Ebben-Maas voerden gestaag hun opmars uit, vanaf de 12e plek naar een indrukwekkende vierde plaats.

Bij de nationale wedstrijd was het Pastoor-Van den Berg die de overwinning opeisten, met Van Hasselt-Swennen op de tweede plaats en Leopold-Sebastian Lenaerts op de derde plaats.

Inters

Nationale

Totaal Inters

Totaal Nationale