Vanluchene-Bax winnen afsluitende GP, Bax-Cermak worden Wereldkampioen

Ook hier in Ruderberg kregen en lichte buien de afgelopen nacht, echter beslist om de warm-up niet te laten doorgaan en te starten met de reeksen zoals gepland. Er werd nog flink gewerkt om alles in orde te krijgen maar de reeksen konden als gepland afgewerkt worden.
Foto’s door Luc Driesen GP reeks KLIKT U HIER
Foto’s door Luc Driesen Kampioenen Reeks KLIKT U HIER
Foto’s door Dries Dewitte KLIKT U HIER

Uitslagen vind je hieronder

Reeks één namen Bax-Cermak meteen in handen voor Brown-Chamberlain en Wilkinson-Millard maar die laatste maakte een foutje achterin en kwamen ten val. Varik-Kunnas wisten in de strijd ook Brown-Chamberlain en Van Werven-van den Boogaart toch opzij te zetten en derde te worden achter Vanluchene-Bax die een konstante reeks reden en tweede werden.

Reeks twee waren Brown-Chamberlain de snelste starters maar na een ronden vielen ze weg met een afslaande motor net voor de tafelberg !! Vanaf dan was het een zege reeks voor Vanluchene-Bax die deze laatste GP ook wonnen met deze reekszege. Bax-Cermak reden gecontroleerd rond op plaats twee en zagen we Van Werven-van den Bogaart met een defecte motor wegvallen. Veldman-Lebreton werden nog knap derde voor Varik-Kunnas en wilkinson-Millard maakte de top vijf vol.