Update trainingen Oldebroek

In een zonovergoten Oldebroek zijn zopas de tijdtraining achter de rug. Het publiek begint ook stilaan toe te komen en zo gaan we naar het eerste luik van een mooi Paasweekend met de Quads en Zijspannen die vandaag hun wedstrijden betwisten.
39 teams boden zich aan bij voor het NK alwaar we Jarno van de Boomen de snelste tijd zagen nemen met een bonus van maar liefst 3 seconden op thuisrijder Gerrit van Werven en de derde plek was ook voor een team uit de organiserende club namelijk Ruben van Werven. Alex Brusselers en Kevin van Vaerenbergh maakten de top 5 af.
Met 18 teams reden ze op voor hun training en tijdtraining. Team Bax liet gelijk zien dat er vandaag rekening met hen zal moeten worden gehouden en zetten de snelste tijd op de tabellen. Gerrit van Werven hield de Oldebroekse eer hoog en wist zo Marvin Vanluchene nog te verschalken voor plek twee. Op drie dus Vanluchene – Bax. Keuben – Rietman het team dat grote ogen gooit de laatste weken zat er nu ook weer goed bij en zetten een vierde tijd op de tabellen. Nog een Belgisch team in de top vijf met Sanders – Rostingt. Pech was er voor de leider in de huidige tussenstand Julian Veldman die met mechanische pech vroegtijdig het rennerspark inreden om te gaan sleutelen.
Tekst Geert Gelaude

Foto Dries Dewitte