Sven Siongers en Joey Valcke samen aan de start in 2018 bij zijspannen B in MCLB

Vandaag zijn we een kijkje gaan nemen naar Sven Siongers op de Breugelhut in Lille die er deze middag met Joey Valcke had afgesproken om is te testen.
Sven die dit jaar MCLB kampioen werd bij de Quads maakte enkele weken terug een omekeer en ging op een zijspan aan de slag.

De toen eerste test op een zijspan was in Lille met de ervaren Peter Slegers die hem al wat nuttige tips kon meegeven, de zondag erna stond hij reeds met Peter aan de start van open Herfstkampioenschap.
De weken erna stonden vervolgens nog wat kleppers in de bak zoals oa Gianni Dhondt, Dimmitri Vandeursen en Glenn Janssens.

Vandaag was Joey Valcke naar Lille afgezakt en dat leek al snel te klikken bij de mannen, Joey die reeds enkele jaren bij vader Geert in het bakje staat heeft er de knepen van het bakkenisten meegekregen.
Nu Geert jeugd als bakkensit wil opleren was dit het sein aan Sven om Joey is contacteren en is vragen om te gaan trainen.
Om een nog lager verhaal kort te houden (!!) Sven en Joey zijn met elkaar overeen gekomen om in 2018 uit te komen bij de zijspannen B in de MCLB rangen.
Ook de mogelijkheid om enkele BK’s in BMB te rijden sluit men niet uit naargelang de kalender het toelaat qua proeven enz..
Als alles vrij goed loopt denkt men mogelijk zelfs is om een gooi te doen naar een kwalificatie in de thuis GP in Lommel !!
De foto’s van vandaag kan je HIER bekijken, wij wensen ze alvast veel succes toe.