Prunier broers weer met volle winst in FFM

Een bewogen wedstrijd in Bauge mag je het wel noemen, verschillende topper haalde de eindstreep niet. De Pruniers broers wonnen deze wedstrijd, Auvray geassisteerd door Lebreton haalde net als Hermans-Musset de eindstreep van de eerste reeks niet !
Lees het verslagje, uitslagen en nieuwe tussenstand FFM bij lees meer

Prunier-Prunier wonnen de eerste heat voor Chanteloup-Villaines en Raymond-Boucher. Pechvogels waren Hamard-Hupon de naaste belagers van de leiders in de tussenstand, die kwamen hard ten val en werd bijrijder Mathis Hupon met een traumaheli afgevoerd. Het laatste nieuws dat we hebben is dat alles lijkt mee te vallen en enkel voor 48h in observatie gehouden word in het hospital. Devoldere-Begaud, Maris-Martens en GommerenChanteloup werden 7de, 9de en 12de

In reeks twee stond weer geen maat op de Pruniers broers, ze wonnen ook deze reeks voor Auvray-Lebreton die na een slechte start nog naar plaats twee wisten te rijden. Ains-Poioier werden nu derde voor Chanteloup-Villaines en Wisselink-Tourbier die de top vijf afsloten. Ook nu haalde Hermans-Musset de eindstreep niet ! Devoldere-Begaud, Maris-Martens en GommerenChanteloup werden weerom respectievelijk 7de, 9de en 12de.

In reeks drie Prunier wat de klok sloeg ook al had Auvray-Lebreton weer een slechte start nu kwamen ze wel kort op het wiel van de leiders en werden tweede. Chanteloup-Villaines werden nu terug derde voor Ains-poirier en Masson-Manach. Gommeren-Chanteloup waren de beste Belgen nu met een 12 de plaats terwijl Devoldere-Begaud 17de werden en Maris-Martens verlieten het strijdtoneel na een tweetal ronden.

Daguitslag

Voorlopige tussen stand FFM