Corthouts-Sabbe winnen IMBA in Pekridge

Foto’s door onze collega’s klik op de naam
Training door Freddy van Mol
Reeksen door Freddy van Mol
Rudy van Mol
Filmpje door DOMA MAX klik HIER

 
Vrije training zijspan

Tijdtraining

Reeks 1

In de eerste reeks kwamen heel wat Belgen als eerste door de bocht en was het Corthouts-Sabbe die de leiding in handen namen en zelfs na paar ronden wat meters namen. Descheemaker-Tourbier ook goed mee weg kwamen wat te kort en zakte na plaats 7. Echter uit de achtergrond zagen we dan de Nederlandse delegatie opkomen met een sterk opkomende Keuben-Snell die na enkele ronden aandringen ook de leiding in handen namen en de reeks wonnen.

Mulders-van Deutekom die nog even in strijd met landgenoot Van de Lagemaat-Delaat lagen en elkaar even wat met de bakwielen raakte wisten ook Corthouts-Sabbe nog te passeren !! Mulders-vd deutekom dus twee voor Corthouts-Sabbe

Ook een prima reeks van Prummer-Langen werden die vijfde werden net na Vd Lagemaat-Delaat


Reeks 2
In de tweede reeks Mulders-vd Deutekom als IMBA leiders de eerste bocht in maar Corthouts-Sabbe namen al snel over !!
De winnaars van reeks één Keuben-Snell vielen stil aan het starthek en met rokende motor werd nog vertrokken.
Na een verandering van vering leek of Corthouts-Sabbe kleine vleugeltjes hadden gekregen want reden telkens wat weg van Mulders die dan ook nog is wat tegenwerking van gedubbelde rijders !! Toch werd die verdiend tweede voor een knappe Vd Lagemaat-Delaat die in de voorlaatste ronde de Duitsers Prummer-Langen nog naar plaats vier verwezen.
Vijf de plaats was voor de oudste van de bende Luc Descheemaeker-Alexandre Tourbier de een zeer degelijke reeks neer zette.

Reeks 3
De derde reeks namen Mulders-Van Deutekom de snelste start voor de Duitsers Prummer-Langen.
Toch na enkele ronden zagen we Corthouts-Sabbe die aan de leiding reden voor Keuben-Snell en werd Mulders-vd Deutekom naar drie verwezen werden en daar tevreden mee leken te zijn.
Vooraan deed Corhouts-Sabbe er alles aan om Keuben-Snell voor te blijven maar ter vergeefs zij werden de nieuwe leiders en wonnen de derde reeks, uiteraard spijtig van de tweede reeks waar ze met motorpech slechts 25 p scoorde !!
Totaal wonnen Corhouts-Sabbe deze IMBA in Penkridge voor de Nederlanders Mulders-Van Deutekom en Keuben-Snell die nog derde in het dag totaal werden !!


Dagtoaal