op 3-4 juni kunnen alle VLM en VMCF zijspannen terecht op het mooie circuit te Aspelare (Ninove)

Aangezien de VLM wedstrijd in Itegem op 4-5 juni, GEEN doorgang zal vinden roep ik graag alle VLM en VMCF zijspannen (ook geen wedstrijd in Moresnet voor zijspannen) op om deel te nemen, bij Mx Team Halve Gaaze in Aspelare op 3 & 4 juni 2017 met de verbeterde Lucky 7 Holeshot Start, 12 meter brede heuvelachtige omloop (ideaal voor zijspannen)met spectaculaire springhopen en met de rustige gelegen parkings faciliteiten.

Zaterdag 3 Juni 2017.
Brommer, pitbike en “specials” verdeeld in verschillende reeksen en het volledige VJMO programma met initiatie, mini ladies, quads, nieuwelingetjes 65 en 85 cc, ook een open dames reeks onbeperkt leeftijd en de specials zoals eerder vermeld.
KAMPIOENSCHAPSPROEVEN VOOR : Initiatie, Ladies Open, Junioren 85 cc en Aspiranten Open.
Uurrooster kan je terugvinden van alle reeksen op http://www.mclb-vjmo.be/ en dan op VJMO klikken.
Overdag kan je in en naast de tent drank, eten(belegde broodjes, hamburgers, frieten en ijs) , propere toiletten en randanimatie(springkasteel) vinden tot 20.00u
Erna muziek, dans en ambiance om de avond af te sluiten met DJ Claude Martens.
Zondag 4 juni 2017
Zondag zijn enkel de “grote” jongens aan beurt met het volledige MCLB programma met inschrijving in feesttent vanaf 7u tot 10u30.
Ook hier zijn vrijetijdsrijders, streekpiloten meer dan welkom om hun geluk eens te beproeven. (ook oud piloten welkom).
Het programma is als volgt, vrijetijdsrijders, nieuwelingen, beloften, amateurs, experten, junioren, nationalen en de snelsten en met het meest spectakel aan de tent de inters waar toch hele snelle piloten toe behoren en als slot de zijspannen met erna de gekende prijsuitreiking met de gekende ambiancemuziek over gans de dag.
KAMPIOENSCHAPSPROEVEN : Niewelingen MX 1, Experten, Nieuwelingen MX 2, Beloften, Junioren MX 1, Nationalen MX 1 en tot slot Masters open.
Ook zal je dezelfde mogelijkheden van drank, eten, randanimatie en propere toiletten terugvinden.
Wij, gans het Mx Team Halve Gaaze hoopt iedereen te mogen verwelkomen op onze inrichting.