Ons Genoegen Markelo blijft achter met heel wrange nasmaak van de GP

Wie kan zeggen dat ze ruim 90 jaar keer op keer een top evenement weten neer te zetten? Dat is een trotse vereniging “Ons Genoegen” uit Markelo. Vorige week nog waren ze de organiserende club tijdens de eerste wedstrijd meetellende voor het wereldkampioenschap zijspancross. Een club die garant staat voor spannende, spectaculaire races, top organisatie en steevast een talrijk opgekomen publieke belangstelling.

En toch blijft de organisatie achter met een heel grote kater, die nog lange tijd zal nazinderen. Maar ook vast gevolgen zal hebben in de nabije en nog toekomstige wedstrijden die ze aldaar zullen inrichten!

Kort na aanvang van de beslissende tweede reeks stellen medewerkers vast dat er één van de talrijke gehuurde stroom verdeelpunten is verdwenen. Ja U leest het goed gewoon weg, blijkbaar vonden bepaalde individuen het nodig om zo een verdeelpunt te ontvreemden van de jarige organisatie. Deze schandalige daad is een dikke streep door de rekeningen van de club uit Markelo die heel wat euro’s hebben betaald voor tal van te huren spullen. Zoals tal van stroom verdeelpunten, nu er dus 1 ontbreekt kan “Ons Genoegen” naar hun waarborg fluiten! Naast het vroegtijdig stilleggen van de wedstrijd door de hevige val van Van Werven-Van Den Bogaart zitten de vele vrijwilligers nu ook nog eens met dit te verwerken onheil. Echte schande wetende dat het aantal clubs en vrijwilligers jaar na jaar krimpen. Dit om ons supporters een mooi weekend te willen aanbieden. Maar door individuen die niet op een crossbaan horen teniet zien worden gedaan. Bij deze een dikke mercie aan de dader. Wetende dat dit massaal zal worden gedeeld, en het dus vrij zeker is dat je zal worden herkend als je deze stroomgroep wenst te gebruiken op een mooi georganiseerde wedstrijd. Mocht diegene die dit heeft gedaan zich herkennen en wroeging hebben dan kan je dit via ons melden dan zullen wij met de mensen uit Markelo bemiddelen. Laat sport wat het moet zijn, laat wat van een ander is ook van een ander. Wees eerlijk met jezelf en doe anderen niet aan wat je zelf ook niet wil. Smxpics hoopt dan ook dat dit hele verhaal snel een gunstige afloop kent en dit geen domper stelt op verdere organisaties.

Gelaude Geert