ONK Rhenen, de strijd is weer open !!

In Rhenen op de super mooie baan werd op deze feestdag een ONK zijspan gereden, met 28 teams aan het starthek beloofde het een spannende wedstrijd te worden. Vooral de strijd Willemsen-Bax en Bax-Musset werd hier verwacht !!

Willemsen-Bax wonnen de eerste reeks voor Hermans-Vangaalen, Bax-Musset vielen weg liggende op een tweede plaats in de voorlaatste ronde !! 

Bax-Musset wonnen de tweede reeks voor Veldman-Vd Bogaart en Hermans-Vangaalen

Foto’s ONK Rhenen klik HIER
Foto’s door Dries Dewitte klik HIERZO
Filmpje door Dries volgt straks

Reeks 1

In de eerste reeks waren het Hermans-Vangaalen de snelstarters voor Willemsen-Bax, een sterke Hermans-Vangaalen wisten enkele ronden als leiders te fungeren maar Willemsen-Bax namen we het heft in handen door heel andere lijnen te gaan rijden op een circuit waar het toch zoeken werd om het in het goede spoor te zitten !!
Bax-Musset pas als zevende weg uit de start zetten de opmars naar de top drie, nadat ook Hermans-Vangaalen en Van Werven-vd Putten die nog op twee en drie lagen voorbij werden gegaan door Bax-Musset was het duidelijk dat ze ook naar de leiders toe wilde.
Tot op enkele ronden van het einde het ook zo gebeurde, Bax-Musset sloten aan bij Willemsen-Bax die een puike reeks reden, of Bax-Musset bovenaan het circuit de aanval in gezet hadden weten we niet, wel dat plots de gele vlaggen in de hoogte gingen en enkel Willemsen-Bax naar beneden zagen komen !!
Hermans-Vangaalen werden tweede voor Van Werven-vd Putten die een knappe reeks reden.
Bax-Musset verloren veel tijd bovenaan de baan met vast rijden en werden pas

Reeks 2

In reeks twee geen Willemsen-Bax mee vooraan uit de start en pas als laatste weg terwijl Bax-Musset naar de leiding reden en uiteraard meteen vol gas er vandoor ging. Veldman-Vd Bogaart werden nu na een mooie race tweede voor Hermans-Vangaalen.

Willemsen-Bax die wisten nog terug te knokken naar de vierde plaats in deze tweede reeks

Dagtotaal

tussenstand ONK Na Rhenen