Mulders-Van Deutekom winnen spannende reeks en in Eersel

In een nat Eersel werd eerst nog twijfel gezaaid door de regen van afgelopen nacht maar een rondgang en heldere geest van de bestuursleden werd het snel duidelijk ” We gaan ervoor” !!
En terrecht één van de goed edities van een MON westrijd die met name ” optijd begon en ook op tijd ” gedaan was !! zo hoort het nederland te gaan of hoe we het vroeger gewend waren.
Top reeksen gezien dat is een feit, top reeksen gezien met reeks één thuisrijders Boyd en Peer Verhees en reeks twee een overompeling door Mulders-Van Deutekom die ook de eindzege pakte.
Foto’s kan je HIER BEKIJKEN
Verslagjes/uitslagen via meer lezen

Reeks een tumult in de start, na meter zagen we Mulder-Van deutekom 180 gr rechtsomkeer maken en misten hun start compleet !!
Maar Ebben-Goosens want Djordy Gielkens nog in de lappenmand namen de leiding in handen voor Kops- en de Verhees broers.
Echter in de start ook een val van Van Weren- waarbij enkele teams gehinderd werden in he startgebeuren, Ebben-Goosens maakte hun meteen uit de voeten want zagen ook Boyd en Peer verhees op hun thuiscircuit opschuiven naar de top drie.
Enkele ronden verder was het zover Boyd en Peer Verhees namen resoluut de leiding in handen en zouden deze niet meer afstaan.
Mulders-Van deutekom die als voorlaatste van start gingen reden zich zelf voorbij, daar bedoel ik mee reden een pak sneller dan de rest en na een 8tal ronden wisten ze een tweede stek in te nemen welk voor ons op dit zware circuit ondenkbaar zou worden maar ze deden het ! Ebben-Goossens werden nog mooi vierde voor Hotze-Timmerman.

Reeks twee was het voor Van Werven- om als kopstarters te fungeren, al snel was het Mulders-Van Deutekom die de meute wisten aan te voeren voor Vlot-Horijon en Hotze-Timmerman.
Een slechte gestart van de winnaars van reeks één Boyd en Peer Verhees reden net dezelfde wedstrijd al in de eerste reeks Mulders-Van Deutekom, ook zij reden de top drie binnen welk na een strijd met Hotze-Timmerman werd beslecht in hun voordeel. Van werven-Buitenhuis werden nog vijfde.
Uitslagen via speedhive https://beta.speedhive.com/events/2402116