MON Finales van het motorcrossseizoen op 27 oktober in Meijel

Het gaat er nog flink om spannen in Meijel op zondag 27 oktober, tijdens de slotwedstrijden van het  motorcrossseizoen 2019. Niet alleen worden er de welgevulde prijzenpotten van de ‘No Fear Energy Cup’ en de ‘Pro Tempo Cup’ verdeeld onder de allersnelste solorijders en zijspancoureurs, maar ook gaan de  Nederlandse kampioenen bekend worden van diverse klassen.

In de stand om de ‘No Fear Energy Cup’voert momenteel Eric  Leijtens het klassement aan, maar Davy Janssen en Dylan van Veghel zitten hem nog zodanig op de hielen dat de beslissing in pas Meijel gaat vallen.

De zijspanners strijden voor de ‘Pro Tempo Cup’ en ook daar is het nog lang geen uitgemaakte zaak wie met de winst aan de haal gaat. De combinatie Greup-Visser heeft momenteel de leiding, maar ook Wijers-van der Putten van MCC Meijel en de Europese  kampioenen Mulders en van der Wiel doen nog volop mee voor de eindzege.

Verder aan de start de MX Open Junioren, de MX Open Senioren, de MX Open Nationalen en de MX2 Nationalen/Inters.  Tijdens de laatste NK wedstrijden zullen in Meijel diverse Nederlandse kampioenen gehuldigd worden.

Een dag eerder, op zaterdag 26 oktober, worden de  Open Clubwedstrijden van MCC Meijel verreden.

Dan komen aan de start de ‘Besloten Clubklasse powered by ‘De Koning Montage en Rijwielhandel en Servicestation Donkers’, de Open Clubklasse solo, de Kids and Sidecars, de Classic zijspannen en de coureurs van de TM cup.

Na de wedstrijden is het ’s avonds in de feesttent partytime met ‘DJ Kin’.

MCC Meijel hoopt op deze dagen vele toeschouwers op De Vossenberg te mogen begroeten.