Met dank aan …. (part 1)

Zien en gezien worden gaan hand in hand samen met naamsbekendheid, en hoe kan je de naam van je onderneming, club of vereniging beter onder de aandacht brengen door zo veel mogelijk je naam te laten rondgaan? Juist door die naam via reclame te laten circuleren, maar bij reclame gaat het vaak over het gunnen van… Ook wij bij SMX.pics weten wat het is om solide partners te vinden en die in onze kleine sport die de zijspansport is aan ons te binden. Het feit dat we reeds geruime tijd over een deel van de trouwe adverteerders stemt ons gunstig gezind. Toch merken we zelf op dat het ook naar ons toe lastiger wordt om elk jaar opnieuw het nodige budget rond te krijgen voor het komende seizoen. Maar bijna elk jaar zien we dat er zich bedrijven aanbieden waarvan we nooit dachten dat ze ons zouden willen ondersteunen. En net dit willen we dan ook graag even onder de aandacht brengen.


Klik op Lees Meer voor de voorstelling (part 1) van Ramenfabriek Op’t Hoog en Remmen doen we met Motor Master

Ramenfabriek op ’t Hoog is zo één van deze bedrijven. Als Jan op ’t Hoog nu (61) in 1986 het familiebedrijf boven de doopvont houdt, had hij reeds zicht op de sterkte en de duurzaamheid van zijn product. We zijn steeds blijven vasthouden aan de pijlers die mijn vader voor ogen had, zegt huidig directeur Noël op ’t Hoog nu 37 lentes jong. Al meer dan 35 jaar zien ze de kracht van kunststofkozijnen, als de ideale vervanger voor het gekende houten raamkozijn. “En dat zijn ze nog steeds”, de voorsprong die we bij de start namen, hebben we nooit meer uit handen gegeven. Ook vandaag de dag blijft het streven naar duurzame en kwalitatieve kunststof kozijnen voor het familiebedrijf het belangrijkste uitgangspunt. ”Wij willen mooie gevelelementen leveren, waarvan u jarenlang onbezorgd kunt genieten’’.
Wil je meer weten over deze energieke sponsor, of wens je je te informeren voor het vervangen van je kozijnen? Eén adres…

Familiebedrijf OP ‘T HOOG
EEN KWESTIE VAN DURVEN EN DOEN!

https://www.opthoog.nl/

Moto Master, zal bij de zijspan fans onder ons beter bekend zijn als het bedrijf dat elke motor tot stilstand weet te brengen. Maar aan dit toonaangevend bedrijf zit evenals alle andere bedrijven een geschiedenis vast. De eerste Moto-Master remschijf werd in 1996 geproduceerd nabij Eindhoven (Nederland) in de ouders garage van Gaston Veron, een jonge werktuigbouwkundige en gepassioneerde offroad-rijder. Gaston was niet tevreden met de prestaties van de standaard remschijven op zijn fiets, dus besloot hij er zelf een te maken. Er werd getest op lokale MX-circuits en al snel bleek dat er veel meer komt kijken bij het produceren van een betrouwbare rem rotor dan wat op het eerste gezicht lijkt.
Doorzettingsvermogen loont, want sinds het bescheiden begin in de garage van zijn ouders vertegenwoordigt Moto-Master Brake Systems vandaag de dag een van de beste lijnen van vervangende en hoogwaardige motorfiets rem systemen die verkrijgbaar zijn. Sinds de oprichting in 1997 worden wij gedreven door het verlangen naar innovatie. De Ultra-lite en later onze revolutionaire Flame-rotoren zijn enkele van de vele innovaties die Moto-Master een solide reputatie hebben opgebouwd als toonaangevende fabrikant van remsystemen op de aftermarket. Oprichter Gaston Veron overleed helaas in 2011 na een offroad-ongeluk, maar de geest leeft voort.

Bij Moto-Master hebben we een passie voor motorfietsen en het is onze missie om de rijervaring van onze klanten te verbeteren door hen de best mogelijke rem opstelling te bieden. We hebben uitzonderlijke producten voor alle soorten motorfietsen, waaronder Road, Custom, Harley, Offroad, Supermoto en ATV. Moto-Master-producten worden onder de handel gedistribueerd via een netwerk van premium groothandels partners. Door de jaren heen is Moto-Master erin geslaagd vele nationale, Europese en wereldkampioenschappen te behalen in bijna alle disciplines van de motorsport en we zijn er trots op het winnende merk te zijn in de hedendaagse MX Grand Prix-races, met dit jaar nog o.a. de wereldtitel van zijspanteam Vanluchene-Musset. (tekst Geert Gelaude)

Moto Master https://www.moto-master.com/