Marvin Vanluchene-Robbie Bax in 2021

Marvin Vanluchene in 2021 met… Robbie Bax!
Robbie Bax zal volgend seizoen aan de zijde van Marvin Vanluchene staan waarin het team het succes van 2018 wil herhalen, namelijk wereldkampioen worden. Aan de technische kant voert het team geen wijzigingen door. Ook in 2021 moet alles gaan gebeuren op de vertrouwde WSP-Zabel
combinatie. De 29 jarige bakkenist is al jarenlang actief in het wereldkampioenschap en wist hierin vele WK successen bij elkaar te scoren. Het lijkt dus een logische keuze van Marvin Vanluchene om voor de Nederlander te kiezen.  Marvin: “Ik ben blij eindelijk bekend te kunnen maken dat ik met Robbie ga rijden. Ik weet wat ik aan Robbie heb en heb er het volste vertrouwen in om onze doelen te verwezenlijken. Net als vorig seizoen rijden wij weer met een WSP-Zabel combinatie. Op deze machine voel ik mij het beste en ik wil Friedhelm Zabel graag eren door een goed resultaat aan het eind van het seizoen aan hem op te dragen”. Reactie Robbie: “Ik kijk er naar uit om samen met Marvin aan de start te verschijnen. Zijn stijl spreekt mij enorm aan en we zijn erop gebrand om een gooi te gaan doen naar datgene waar ik al van droom sinds ik voor de eerste keer op de cross kwam, namelijk Wereldkampioen worden!”
Het team zal van start gaan in het Wereldkampioenschap, Belgisch Kampioenschap en bij de KNMV Sidecar Masters. De komende winter zal worden benut om hard te trainen om fysiek in topconditie aan het seizoen te kunnen beginnen.
Langs deze weg wil Team Vanluchene ook iedereen bedanken voor de steun om het mede mogelijk te maken om volgend jaar weer aan de start te kunnen verschijnen!
Sportieve Groeten
Vanluchene Marvin