Kramolin, update’s : Veldman-Cermak pakken Rode plaat mee naar Oss

Varik-Kunnas /Foto WSC

In kramolin zagen we de eerste reeks naar Bax-Musset gaan voor Hermans-Janssens die Vanluchene-Bax een plekje verwezen. Veldman-Cermak en Varik-Kunnas sloten de top vijf af. Willemsen-Lebreton de snel starters werden zesde.
Peter en Jarno Steegmans pakte knap hun eerste WK puntjes op een dertiende plaats !!

Op zondag nam in reeks één namen Bax-Musset de overhand voor Hermans-Janssens en Veldman-Cermak. Varik-Kunnas waren ook intussen de top vijf binnen gekomen na enkele plaatsen te zijn opgeklommen.
Peter en Jarno Steegmans weg rond de zevende plaats verloren enkele plaatsjes aan niet de minste en hielden nu stand op een 10de plaats maar Brown-Millard vielen uit en zo werden ze negende.
Winst was er dus voor Bax-Musset, Hermans-Janssens en Vanluchene-Bax voor Veldman-Cermak. Varik-Kunnas volmaakte de top vijf

De derde reeks wisten Veldman-Cermak op hun naam te schrijven na een spannende reeks, Bax-Musset werden tweede voor Vanluchene-Bax.
Varik-Kunnas en Willemsen-Lebreton maakte de top vijf vol. Peter en Jarno Steegmans werden nu 11 de in de reeks. Sanders-Rostingt werden na de pechreeks negende

Uitslagen vind je hieronder

Dagtotaal

Stand WK 2021