Team Kops op zoek naar vervanger voor Lehnerr

Eénmaal je in vaders voetsporen stapt wil je minstens die prestaties evenaren. Dit betekend natuurlijk dat er veel opoffering en inzet nodig is om dit te bereiken. Niet enkel van het team maar ook van rijder en bijrijder. Team Kops heeft deze gedrevenheid en inzet. Enkel lacht het geluk hen niet toe. Vorig seizoen gaf Paul Horton erg laat aan dat hij niet met het team verder zou gaan. Dit nieuws zette gelijk een domper op goede verstandhouding die er steeds was geweest. Erger was wel toen nagenoeg elk team al rond en waren. En er bijna geen linkse bakkenisten zijn maakt het niet makkelijker op.
Tijdens de GP in Markelo heeft Andreas op zondagochtend een spierblessure aan de schouder opgelopen.Hierdoor was team Kops niet aan de start tijdens de reeksen.
Dit is wat Gerton Kops ons liet weten.”Als team zijn we tot conclusie gekomen dat het niveau verschil tussen Ijen en Andy te groot is, daarom hebben we in goed overleg besloten om niet met elkaar verder te gaan dit seizoen.Als team zijn we Andy en vader Didi erg dankbaar dat ze het aangedurft hebben.Nu gaan we op zoek naar een topper die Ijen dit seizoen nog kan bijstaan in de ONKs. We willen voor de prijzen gaan, daar werkt het hele team erg hard  aan dag in dag uit,maar dan moet ook echt alles kloppen. Andy heeft ons uit de brand geholpen terwijl we eigenlijk al wisten dat het heel moeilijk zou worden.Nu draait het hele circus weer en mag iedereen weten dat we een topper zoeken die goed gewaardeerd zal worden voor zijn prestaties.” (tekst Geert Gelaude)