Killian en Evan Prunier Frans Kampioen 2023

Foto : Archief GP Letland

In Bauge wonnen Marvin Vanluchene-Nicolas Musset alle drie de reeksen met glans, elke reeks werd afgesloten met een grote voorsprong. Verder verslag is hier niet over nodig !!
Met resultaat als je 22/24 reeksen winnend kan afsluiten zou je normaal de nieuwe Franse Kampioenen kunnen geweest zijn, echter niks is minder waar.
Ook de uitslagen van de drie reeksen staan nog niet allemaal online via FFM, wel van de eerste twee en die lees je al hieronder

In totaal zijn er 27 reeksen gereden, door niet deelname in Huismes komen enkele puntjes te kort !! De Prunier broers reden ook met de GP kramolin niet in FFM maar kregen daar wel de gemiddelde punten voor het kampioenschap omdat ze een Franse FIM licentie bezitten !!! De GP in Polen reden ze dan weer niet niet en wel die zelfde dag in FFM Huismes en namen daar de volle 75 punten. Het is dus zo dat enkel Franse teams dus in aanmerking komen voor dit kampioenschap !!
Alle respect voor de Pruniers boers die als nieuwe Franse kampioenen werden uitgeroepen in Bauge.
Ook wij vroegen de accreditatie aan voor onze man ter plaatsen Löic Régnier om foto’s te nemen maar werden de dagen voor de wedstrijd allerlei smoesjes(regels)verzonnen zodat hij geen foto’s kon nemen !! Elke Franse club heeft met ons prima samen gewerkt(waarvoor dank) enkel deze laatste organisatie werd door FFM vakkundig gesmoord !!

Wij danken onze Fotograaf Löic Régnier voor zijn inzet het afgelopen jaar tijdens het Franse kampioenschap