Käser-Dörig IMBA kampioenen 2023

Dat in Kleinhau de Zwitsers de grote winnaars gingen zijn stond van tevoren alvast, van de top vijf in de eindstand slechts één Duitser met name de thuisrijders Hentrich-Lenz die als derde naar het podium mochten vandaag.
Op het laatste moment geen Vaes-Swennen aan de start nadat thuis bleek dat de motor er mee ophield en dus afreizen geen nut had !! Ook geen vooraf aangemelde teams als Clohse-Lange of Reipen-Vandommelen, is dit de truc om meer toeschouwers te lokken vragen vele zich af??
Eerste reeks werd op naam geschreven van Hofmann-Strauss voor Käser-Dörig, Bollinger-Bertschi werden derde voor Nevio en Jano Käser, Hentrich-Lenz sloten de top vijf af.
Wel knappe prestatie van Techmaster rijders Coen-Van Roy die hier mooi zevende werden, Mitch en Max De Borger 13de en Merlier-Hereygers 14de.
Reeks twee winst voor Käser-Dörig die ruim 25 sec voorsprong op Hentrich-Lenz hadden, Bollinger-Bertschi en Nevio en Jano Käser werden derde en vierde en Hofmann-Straus werden nu pas vijfde.
Coen-Van Roy werden nu negende, Mitch en Max De Borger 14de en Merlier-Hereygers 16de
In Reeks drie waren Käser-Dörig veruit de snelsten, voor plaats twee en drie strijd met drie teams die werd beslecht met Hentrich-Lenz op twee voor Hofmann-Strauss.
Nevio en Jano Käser werden vierde voor Bolliger-Bertschi die vijfde werden.
Coen-Van Roy werden nu weer mooi achtste, Mitch en Max De Borger 11de en Merlier-Hereygers 12de
De foto’s krijgt u van Jo Nijs die voor ons er ter plaatsen was, deze kan je HIER bekijken
Uitslagen bekijkt u hieronder

Eindstand IMBA 2023