In 2019 komen er ook in VMCF weer enkele teams bij.

 Enkele nieuwe namen het komende jaar zijn oa Eddy Ingelbrecht-Andy Deceuninck, terug van weggeweest na jaartje in MCLB is Fixall man Rudy Viane met Dylan Dubus in het bakje.
Nog terug van weggeweest naar alle waarschijnlijkheid Xavier Sabbe met zijn oud bakkenist Martin van Parijs die nog de laatste puntjes op de i aan het zetten zijn !
Van VLM komen Wim en Dennis Derboven over naar VMCF, mogelijk krijgen we nog een team dat de overstapt maakt echter de bevestiging is hiervan heeft ons og niet bereikt.
Kenneth Poelmans-Olivier Raskin gaan van start in de zijspanklasse, ze willen er een leuk jaar van maken zonder kwetsuren, veel lachen en plezier op de eerste plaats daarnaast zou een paar podiumplaatsen mooi zijn
Voor de rest hebben ze niet echt plannen en starten op een VMC-Zabel.
Ook smxpics/Versanty-S rijders Timmy Tysmans zal volgend jaar van start gaan met Johan Hereygers, na reeds afgelopen jaar wat wedstrijden te hebben samen gereden.
Samen willen ze voor de titelstrijd gaan in de B klasse al zullen de nieuwkomers hun het zo moeilijk mogelijk maken !
Bij de zijspannen A zal de strijd ook niet te min zijn, hier gaan Vader en zoon Steegmans volop voor de titelstrijd en willen ze deelnemen aan de IMBA wedstrijden.
Kampioenen Jeroen Tesseur-Ben Martens willen dit jaar weer zo goed mogelijk eindigen in het kampioenschap en een paar mooie wedstrijden in de DAMCV meepikke.
In de IMBA willen ze ook weer proberen meerijden in de top 10 !!
Voor de mannen van bouwbedrijf VEBO Christof van der Veken-Dave Gorris die op WSP-Zabel met als doel hebben de top drie in het BK en ook in de IMBA proberen ze hun 7de plaats te evenaren of mss zelfs beter te doen.
Sepp Gommeren-Danny Meeus die vierde werden in het BK en 12de in de IMBA dit jaar willen regelmaat erin te houden en weer een stapje vooruit te zetten.
Zowel Gommeren-Meeus als Van der Veken-Meeus zijn de enige teams die het volledige IMBA programma afgewerkt hebben het afgelopen jaar.
Tot slot heeft ook de man achter Side-car Service Davy Maris een top bakkenist gevonden, de Fransman Alexandre Tourbier zal samen de strijd aangaan in oa FFM en mits geselecteerd ook mogelijk de IMBA wedstrijden.
Toch zijn er nog wat rijders in VMCF op zoek naar een bakkenist om te kunnen starten, zo zien we smxpics rijders Erwin Mogal en Peter Van Roy nog volop op zoek naar een maatje voor 2019.
Ook DSM man Luc Descheemaker Techmaster Stefan Coen en Dirk Latre zoeken nog een passende bakkenist !! indien iemand zich geroepen voelt dan graag contact via [email protected]
Indien ervan VMCF uit teams die toegelaten worden om IMBA te rijden bekend gemaakt worden brengen we u uiteraard op de hoogte.
Vast staat in 2019 men weer slechts 3 WK wedstrijden mag rijden als men aan IMBA wil deelnemen !!