Heuse Holeshot award tijdens Grand Prix in Lommel.

Stilaan maakt Lommel zich op voor een mooi weekend top zijspancross, want op 25 en 26 juni aanstaande is er het Belgische luik in de FIM – WSC campagne. Deze GP is mede mogelijk gemaakt door enkele gedreven bedrijven die hun volle steun verlenen zoals Denicol Motor Oils, Side Car Service en
Maasland Motorsports Events. Dat het een Grand Prix is die niet verloopt zoals we gewoon zijn blijkt uit het ruime programma. Zo komen de NK zijspannen aan de start maar is er ook een nevenreeks voor niet gekwalificeerde WK teams. Maar ook de ONK Quads verschijnen aan de start voor hun wedstrijden.
Maar er is meer leuk nieuws te rapen voor de deelnemende WK teams. Niemand minder dan John Brouwers van de gelijknamige firma gespecialiseerd in zink en dakwerken doet een mooie inspanning.
(Tekst Geert Gelaude)

Brouwers Zink NV hebben hun naam verbonden aan de Holeshot Award tijdens deze Grand Prix van Lommel en dit met een heel mooi bedrag van 300 euro per reeks bij de deelnemers in het WK. Een extra stimulans voor zowel de teams maar tevens een heel mooi gebaar naar de sprot en de vele supporters van het zijspancrossen.
Kleine inkijk van het bedrijf achter John Brouwers met tal van vestigingen in Nederland en België,
Brouwers Zink ontstond in 1986 toen oprichter John Brouwers, actief loodgieter, zijn werkplaats vanuit Maastricht ging exploiteren en zijn diensten beschikbaar stelde aan collega verwerkers van zink, koper en lood materialen. Dankzij deze maatwerk productie konden verwerkers hun tijd effectiever bij én voor de klant inzetten. Door het supersnel leveren van maatwerk materialen – binnen 24 uur en zonder transportkosten – werd de verwerker als klant van Brouwers Zink veel werk uit handen genomen. Vanuit die oorsprong en gedachte werkt Brouwers Zink & Dak ook anno nu: geheel in dienst van de klant.
(Tekst Geert Gelaude)