GP Jinin Zaterdag Update

Onder heerlijke tempraturen ging de eerste reeks van start die voortaan op zaterdag zal gereden worden. Winst in deze reeks voor Van Luchene-Bax voor Veldman-Cermak en Bax-Musset

Foto’s vind zaterdag training en reeks vind je HIER

Volledige uitslag door WSC met dank aan Rien Willems in pdf en klein verslagje vind je hier onder

Reeks 1

Als beste kwamen Van Luchene-Bax uit de start voor Veldman-Cermak, na enkele meters na het starthek kwamen Kops-Horton en Sanders-Badaire ten val.
Leiders Van Luchene-Bax namen meteen na een ronde al een tiental meter op Veldman-Cermak terwijl ook Bax-Musset reeds naar plaats drie wisten door te stoten.
De drie leiders reden ronden lang wiel in wiel en maakte het heerlijk spannend waar ieder een snelle lijn koos was moeilijk passeren, maar deze toppers reden seconden weg van de rest van het pak.
Cerny-Chopin, Van Werven-vd Bogaart en Willemsen-Lebreton zouden de plaasten 4 tot 6 onder elkaar gaan uitvechten.
De top drie bleef de ganse reeks de zelfde met winst voor Van Luchene-Bax , twee voor Veldman-Cermak en drie Bax-Musset. Voor de overige plaatsen werd hard gebikkeld, Cerny-Chopin wisten op bijna een minuut van Bax-Musset nog plaats vier te pakken voor Willemsen-Lebreton. Hermans-Janssens wisten van een minder start (9de) naar de zesde plaats te rijden. Van Werven-vd Bogaart goed mee weg werden uiteindelijk zevende.