GP Estland Lange (zaterdag)

Foto WSC

Ondanks de regen van de afgelopen nacht was het circuit toch goed berijdbaar maar meestal wel één mooi spoortje !! Snelste in de trainingen waren Bax-Musset en Vanluchene-Bax en beloofde de eerste reeks alvast spannend te worden !!

Uitslagen bekijk deze hieronder

Reeks 1

In de start van reeks één gingen Hermans-Janssens over de kop en ook Bax-Musset konden bij de laatste hervatten, snelste start was voor Vanluchene-Bax die meteen een gaatje wisten te maken op Veldman-Cermak. Leferink-Beleckas waren ook goed mee weg op plaats drie voor Willemsen-Lebreton. De rest werd door de valpartijen wat opgehouden en kregen we wat verschillen.
Terwijl Vanluchene-Bax en Veldman-Cermak wiel in wiel de rondjes maakte wisten zowel Bax-Musset en Hermans-Janssens de top 15 terug binnen te komen, echter voor hun zou het inhalen niet makkelijk zijn want voor hun oa Brown-MIllard, Van Werven-vd Bogaart.
Niks veranderde meer aan de plaatsen en Vanluchene-Bax wonnen de eerste reeks voor Veldman-Cermak en Willemsen-Lebreton die alsnog een knappe prestatie Leferink-Beleckas naar vier verwezen maar zagen ook Varik-Kunnas nog passeren. Bax-Musset werden alsnog negende en Hermans-Janssens zakte terug naar 17de !!