Gemotiveerde bakkenist op zoek naar ….

Wesley Vlasselaers is een vroegere bakkenist die graag een piloot zou vinden voor het seizoen 2024 mee te starten, hij bereid jaarvergunning te nemen in vlm of vmcf en gaat zich deze winter volledig toeleggen op kracht en fysieke training. Dus zo wel piloten van in de voorste rangen als piloten die de kneepjes van het vak nog moeten leren (op voorwaarden dat ze met degelijk materiaal rijden zo dat we niet elke reeks langs de zijlijn staan ) mogen hem contacteren
Tevens is hij ook bereid om tegen aankomende winter tal van trainingstesten te doen alvorens ze beslissen.
Dus met andere woorden gaat hij nog is volledig voor deze sport geven, dus is het iemand die voor een extreem goed resultaat wil rijden of iemand die met veel plezier zijn reeksen iedere zondag wil uitrijden is allemaal eender. Zolang ze maar de sport of hobby serieus nemen zo dat al zijn harde trainingswerk dan ook niet iedere week voor niks is .
Voor mij mag er uiteraard al eens een zondag tussenuit vallen zo dat er nog af en toe een weekend overblijft voor de familiale aangelegenheden en ik denk ook dat dit voor zijspancrossers dezer tijden af en toe niet slecht is in hun geldbeugel dus win win situatie denk ik dan he ?
Normaal gezien is Wesley ook aanwezig zijn op de opstapdag van Davy Maris dus als er piloten zijn die daar wat testrondjes met mij willen rijden deze mogen me ook altijd voordien contacteren.

Wat info van Wesley:
Wesley Vlasselaers actief geweest in de zijspanwereld van 2001 tot 2012 als bakkenist geboortejaar 21/11/1979 wonende te Hoegaarden mijn gsm-nummer 0468214650 mijn email : [email protected] moesten er nog vragen
groetjes Wesley.

Foto Archief Wesley Vlasselaers