Geen Van der Schraelen – Hereygers in 2021

Het einde van een ramp jaar nadert is vol tempo, zo ook de teams die niet meer verder zullen gaan in 2021. Zo melden ook nu Van der Schraelen-Hereygers dat het voor hun erop zit, zelfs in Oldebroek zal er niet samen gestart worden.

Dit zal helaas niet het laatste Belgische team zijn dat op zoek moet naar een andere bakkenist, deze bekendmaking moet nog gebeuren maar is uiteraard niet aan ons om als eerste te doen !!

Volledig persbericht van Team Van Der Schraelen-Heryegers klik op

Geen Van der Schraelen – Hereygers in 2021 ❌

Het is al een tijdje stil op onze FB-pagina. Hoewel de ONK wedstrijden volop bezig zijn, hebben jullie nog geen verslag van ons kunnen lezen.

Helaas door een mechanisch probleem kenden we de voorbije weken pech. Eerder deze week werd beslist dat team Van der Schraelen – Hereygers de samenwerking in 2021 niet zal verderzetten.

Ook bij het laatste ONK te Oldebroek, zullen Glenn en Yan niet meer samen aan de start staan.Wij willen Yan graag bedanken voor het afgelopen jaar.

Ons seizoen 2020 heeft er door corona helaas helemaal anders uitgezien dan gepland. Wij wensen Yan bovendien nog veel succes in zijn verdere carrière als bakkenist. 💪Dit betekend dat Glenn wederom op zoek moet naar een nieuwe co-piloot voor 2021.

We kunnen alvast meedelen dat er enkele gesprekken lopende zijn en hopen dat we snel kunnen terugkomen met meer nieuws! 🍀Tot snel!