Finale IMBA update's Mulders-Van Deutekom Nieuwe IMBA kampioenen 2017

33 teams waren voor deze laatste IMBA in Kleinhau present, met de uiteindelijke winnaars van de titel Mulders- Van Deutekom !! Toch wisten Keuben-Snell alle drie de reeksen met overmacht te winnen
Foto’s der reeksen door Luc Driesen klikt u HIER,
Foto’s der training en reeksen door Rudy van Mol klik HIER 

 
Reeks 1
In reeks één die wat later van start ging door een ongeval in de solo klassen namen Brown-Conner de leiding in handen. Echter na enkele ronden ware het reeds Keuben-Snell die als leiders doorkwamen en werden Brown-Conner achteruit geslagen.
Ook Vd Lagenmaat-Keuben wisten door te stoten naar plaats twee en te behouden tot het einde der reeks, Mulders-Van deutekom reden naar plaats drie !! Wel wat geluk bij het verlies van de 10 punten want in de voorlaatste ronden bleek een scheurtje in de uitlaat te horen zijn !! Thuis rijders Prummer-Lange werden vierde, Grahame-Liloyd sloten de top vijf af.

Reeks 2
In de tweede reeks namen Prummer-Lange de kopstart en hielden het ronde twee vol, dan was het de beurt aan de Engelse Hodges broers die een mooie voorsprong op bouwde maar vielen even stil in de laatste twee ronden waardoor Keuben-Snell de reeks alsnog wisten te winnen. Prummer-Lange konden door de pech van Brown-Connor nog plaats drie in nemen voor Mulders-Van Deutekom en Graham-Lloyd

Reeks 3
In Reeks drie gingen de Engelse teams weer het hardst van start, echter halfweg vond Keuben-Snell het genoeg en namen het heft in handen na een mooie inhaal reeks. Voor de plaatsen maakten het niet veel uit want Mulders-Van Deutekom reden gestaag hun rondjes met het oog gericht op de IMBA titel 2017. Meteen na de reeks werd reeds een feestje gebouwd door alle teams op de nieuwe kampioenen.

Dagtotaal

Eindstand IMBA 2017

Tijdstraining