Een wedstrijddag om snel te vergeten !!

Vandaag is een dag om hopelijk snel achter ons te laten en te vergeten.
In samenspraak met Christof vd Veken wil ik enkel volgende mededeling plaatsen.
Tijdens de reeks kwamen Patrick vd Veken-Kjell Hereygers tot stilstand met een ketting probleem, met dit trachten op te lossen is Patrick door de benen gezakt !.
Meteen was duidelijk dat het om een harsstilstand ging en Kjell onmiddelijk de hulpdiensten alarmeerde.
Op zeer korte tijd deden deze mensen hun best om Patrick bij te staan, na de Mug Heli tussenkomst verschenen weer positieve signalen op de monitor.
Na overbrenging naar het ziekenhuis kregen we van Christof een toch geruststellend telefoontje, Patrick ademde zelfstandig en de hartslag was onder controle.
Nu word hij enkele dagen in coma gehouden om het lichaam wat rust te gunnen, het is nog afwachten maar de tekenen zijn hoopvol !!
Wij wensen iedereen die hulp bood te danken en namens al onze medewerkers hopen we op een goed herstel van Patrick.

In de ONK klasse ging het in de start al fout met Willemsen-Bax, na in een zachte bodem plek terecht te komen maakte ze links slagzij op de lijn waar Van Werven-Mans reden en konden een aanvaring niet vermijden. Ook deze reeks werd met rode vlag afgevlagd !!

Wij plaatsen de foto’s van de training/wedstrijd NK klasse zijspan en Training ONK zijspan inclusief die van Patrick met nr 66, enkele wisten ook foto’s te nemen tijdens ze met Patrick bezig waren en deze beelden veroordelen wij ten zeerste mochten die ergens online komen !!

Foto’s NK zijspan klik op de naam naar keuze
Dries Dewitte
Luc Driesen

ONK zijspan Training
Dries Dewitte
Luc Driesen
Robbe van Grootel