Dubbele zege voor Vanluchene-Musset

In de beslissende reeks van de dag was er ook geen team die echt een vuist kon maken tegen en erg sterke combinatie Vanluchene-Musset. Al het gehele weekend lieten ze zien wie er momenteel de combinatie in vorm is.

Foto:WSC

Meer geluk was er nu wel voor Hermans- van den Bogaart die knap tweede werden. Met alweer een hele sterke reeks van zowel Wilkinson-Millard derde nu en Van Werven-De Veene op plek vier mogen beide teams op een geslaagd weekend terugblikken. Keuben-Rietman waren net als in de eerste reeks na halfweg de wedstrijd aan een opmars bezig. Ze legden nu
beslag op de vijfde plek en was dus beter dan de eerste reeks maar nu hielden ze wel Bax- Cermak achter hen. Het was dus voor Bax-Cermak opnieuw knokken om naar voren te komen wat hun uiteindelijk op een zesde plek deden stranden waarmee ze zeker niet blij zullen zijn. Maar het seizoen is nog lang en er kan nog veel gebeuren, toch zal het team met de nodige zorgen richting Portugal trekken. Ook problemen bij onze Letse vrienden die zich naar een zevende plek wisten te werken maar gaande weg plaatsen moeste prijsgeven om uiteindelijk als zeventiende afgevlagd. De bevestiging waaraan Bruno het bakje moet rechthouden was afgebroken. Hierdoor moest het team noodgedwongen gas terugnemen en gecontroleerd de race in de punten proberen uit te rijden wat hen ook lukte. Van Daele-Beleckas en Sanders-Rostingt zaten er weer goed bij en haalden belangrijke punten binnen ze werden respectievelijk zevende en negende en kunnen alvast met een goed gevoel naar Portugal afreizen. Devoldere-Debruyne werden vijftien dit voor Van de Lagemaat-van Hal ook punten waren er voor Wisselink-Vincent. De andere laaglandse teams haalden jammer genoeg geen punten.