Davy Sanders met Bastien Chopin naar dagzege in Torcé en Valleé

In Torce en Valleé waren weer heel wat toeschouwers komen opdagen voor een spannende zijspandag op het smalle maar mooie circuit.
Pechvogels van de dag zijn Giraud-Mucenieks, tijdens de trainigen werd wel de snelste ronden gereden maar hierbij kwam Mucenieks ook hard in aanraking met de zijspanbeugel. Tijdens de pauze naar de reeks toe was duidelijk dat hij verder moest voor verzorging door teveel pijn aan de ribben.
Giraud diende in allerijl nog op zoek naar een passagier om het kampioenschap nog volop voor de te titel te kunnen gaan !!

Foto’s door Willy Ronne klik HIER

(Klik op de uitslagen om ze groter te bekijken)

Reeks 1

In reeks één waren Giraud nu geassisteerd door Clement Cyril nog de snel starters maar diende al snel wat tempo terug te nemen. Meteen lieten de Thomas broers dit niet aan het hart komen en reden meteen weg naar de leiding en zouden dit gedurende de ganse reeks niet meer uit handen geven !!
Op plaats twee kon onze landgenoot Davy Sanders met zen Franse compaan Bastien Chopin goed stand houden op plaats twee voor de franse kampioen Auvray-Bardiare die plaats drie konden veroveren.

Reeks 2

Voor reeks twee kon Giraud weer op zoek naar een vervanger, Clement Cyril zag het nietmeer zitten om als nog de twee andere reeksen te rijden, hiervoor vond hij Maxime Le Calonnec berijd !!
Ook nu wisten de Thomas broers de leiding van in begin in handen te nemen en de reeks te winnen, op een 20 sec kwamen dan de jonge Barat broers over de meet gereden na een knappe race. Op plaats drie Sanders-Chopin die Hamard-Villaines nog voorbleven. Giraud werd nu pas 8ste !!

Reeks 3

Reeks drie was dan weer een ganse reeks voor Sanders-Chopin die de ganse dag enkel maar vorderingen maakten naargelang ze mekaar gewend werden, meteen ook goed voor de eindzege hier in Torce en Valleé want de Thomas broers vielen reeds weg na het startgebeuren.
Auvray-Badaire wisten tweede te eindigen voor Bouquet-La Large, Giraud-La Calonnec werden moe gestreden pas 19de in deze reeks
De tussenstand word zo ook meteen weer wat op gefrisd en staan de teams kort op elkaar, de Thomas broers leiden nu voor Giraud-Mucenieks die nog wel plaats twee behouden voor Auvary-Badaire

Dagtotaal

Tussenstand na Torcé en Valleé