Clohse-Lange winnen weerom in DAMCV te Weilerswist met hun Mega RS krachtbron

In Weilerswist had de regen ook hun sporen nagelaten de afgelopen dagen maar de wedstrijden konden gewoon plaats vinden zonder probleem. Met trainen viel op toch verschillende teams het moeilijker hadden met de modderige brei alhier, toch na paar uurtjes heerlijk het zonnetje erop zou het terrein droger al wel iets verraderlijker komen te liggen en zelf stof weer verschijnen.

Uitslagen en verslagjes via lees meer, Foto’s van de 3 reeksen vind je HIERZO

Met de start in reeks één wren het beide Clohse teams die als snelste wegkwamen, Heier-Lange gingen te ver naar buiten en Reipen-Van Dommelen remde zich stil in de start !
Clohse-Lange kon weinig gebeuren als met dit tempo aanhield, dat gebeurde ook maar ze zagen wel Heier-Lange intussen op plaats twee dichter komen. Reipen-Van Dommelen waren ook reeds naar drie doorgestoten.
Vier ronden voor einde zagen we Hentrich-Lenz eraf gaan onderaan met stuur problemen tot gevolg, einde voor deze reeks voor hun.
Clohse-Lange wonnen de reeks voor Heier-Lange en Reipen-Van Dommelen.

Voor reeks twee zagen we nog slechts 11 spannen aan de start verschijnen, in ondertussen zeer warme omstandigheden en ook net sproeiwerken voor de reeks. Weerom de beide clohse teams die als snelste weg waren voor Reipen-Van Dommelen echter ook nu Hentrich-Lenz goed mee weg en die zouden later ook deze reeks winnen.
Heier-Lange lieten in de tweede ronde nog de motor afslaan en verloren wat plaatsen maar vochten terug naar plek vier.
Hentrich-Lenz waren intussen voorbij Reipen-Van Dommelen en kwamen snel dichter op de leiders. In de laatste ronden wisten ze ook Clohse-Lange voorbij te gaan, echter na de reeks zagen we waarom ze zoveel terrein verloren. De achterrem volledig weg bij Clohse-Lange maar ook ook de motor van Hentrich-Lenz stoomde fel maar wonnen wel deze reeks. Reipen-Van Dommelen werden derde in deze reeks.

In reeks 3 namen Reipen-Van Dommelen de kopstart en behielden die knap de hele reeks, Clohse-Lange maakte een fout in de openingsronde en moesten achtervolgen vanuit de achterste gelederen. Dan ook Hentrich-Lenz die te laat aan de start verschenen en ook met achterstand aan de reeks begonnen maar uiteindelijk nog zesde werden. Heier-Lange lagen lang op plek twee maar zagen clohse-Lange naderen en besloten save op plek drie aan te komen.
Reipen-Van Dommelen wonnen dus voor Clohse-Lange en Heier-Lange.

Dagtotaal