Briers – Vd Plas winnen op "De Klak" te Reet

Vandaag zakten we af op uitnodiging van de organisatie MC De Kleiduivels naar de wedstrijd op circuit “de klak” te Reet.
Met 14 zijspannen waarvan er reeds enkele tijdelijk samengestelde teams op oog voor de Wedstrijd binnen 14 dagen te Ravels waar ook weer zijspan Mekaniekers, Vergunninghouders en Gemengd kunnen deelnemen !!
Vandaag waren alvast Marco Briers-Kenny vd Plas die wisten te winnen, in reeks één waren ze na de eerste bocht de leiders tot op het eind van die reeks mede door de pech van Goeyvaerts-vd Bulck die nog een snelle stop diende te maken doordat de koppelings hendel was los gekomen en zo ook de decompressie knop bleef hangen.
Wel snel op gelost en weer op de baan zat er niet meer in dan terug komen naar een mooie derde plaats !
Plaats twee was voor Segers-Spannenburg die een knappe reeks wisten neer te zetten, Wim en Dennis Derboven werden vierde voor Mans-Swennen.
In de tweede reeks weer Briers-Vd Plas die de leiding in handen namen maar werden na drie ronde door Goeyvaerts-vd Bulck terug gewezen naar plaats twee die de reeks wonnen.
Toch voldoende om meteen de dagzege binnen te halen hier in Reet na goed 10 jaar niet meer op een zijspan gezeten te hebben !!
Segers-Spannenburg weer in goede doen werden nu derde voor Gorremans-Verlinden en Nick Janssens-Andy Schlinnertz

Foto’s door Luc Driesen klik HIER

Reeks 1

Reeks 2

Totaal