Belgen succesvol tijdens TGE Nachtcross in Franse Sainte-Menehould

Foto Remy Renard

In het Franse Sainte-Menehould hield Mc Menou hun jaarlijkse Nachtcross, onderleiding van de FFM regels word dit TGE (Trophee Grand Est) gereden. Gisterenavond ook drie Belgische teams aan de start zijnde Peter en Jarno Steegmans, Luc Descheemaker-Levi Vaes Vaes en de jonge Artis en Marlow Devoldere

Foto’s door Remy Renard klik HIER
Volledige uitslagen en verslagje der reeksen vind je hieronder

Reeks 1

Reeks één werd gewonnen door Marquis-Clement voor Matusiak-Renard, Peter en Jarno Steegmans werden derde voor Descheemaeker-Vaes en de jonge Artis en Marlow Devoldere sloten de top vijf af.

Reeks 2

Reeks twee kregen we dezelfde taferelen in de top vier, Marquis-Clement voor Matusiak-Renard, Peter en Jarno Steegmans werden derde voor Descheemaeker-Vaes vijf werd nu Girardin-Blanco en vielen Artis en Marlow Devoldere net buiten de top vijf.

Reeks 3

In reeks drie namen Peter en Jarno Steegman kopstart en reden weg van de tegenstand, Marquis-Clement vielen door motor problemen een stuk terug. Winst was er nu voor Peter en Jarno Steegmans voor Matusiak-Renard en derde plaats voor Descheemaeker-Vaes.

Dagtotaal

In de eindstand zagen we de winst naar Matusiak-Renard gaan, op twee Peter en Jarno Steegmans derde plaats voor Descheemaeker-Vaes.