Bax-Stupelis winnen in zeer stoffig Oostrozebeke, Hendrickx-Beunk en Siongers-Valcke winnen de MEOR trofee

In Oostrozebeke kregen we een top weekend qua zijspannen voorgeschoteld door het Team van de verre ginste crossers, echter de domper op de feestvreugde vond ik het vele stof dat we allen te verwerken kregen.
Had men hier een week vooraf reeds mee gestart dan was ook de veiligheid een stuk hoger geweest voor piloten en toeschouwers mooier om te zien, dat dit een pak geld kost mag duidelijk zijn !!
Ook na de regen buien van de laatste dagen werd hier op zondag niks terug gevonden, de sproeiwerken op zondag tussendoor waren weliswaar een druppel op een hete plaat maar ook welkom.
In de reeksen waren de GP rijders die de lakens uitdeelde, in reeks één gingen Veldman-Janssens een stuk lopen van de rest maar een afgelopen achterband maakten ze een DNF ervan.
Bax-Stupelis kwamen opgerukt van vier naar één en wonnen probleemloos voor Dierckens-Bax en de jonge Boussy-Sabbe
In de B klasse waren het Kelly en Niki Debruyne die de B reeks aanvoerde, echter een valpartij sloegen hun een stuk terug.
Valcke-De veene die de aanvallen van Siongers-Valcke konden verweren wonnen deze reeks, De schuyter-De Schacht werden derde.
In reeks twee weerom Bax-Stupelis die de snel gestarte Dierckens-Bax voorbij snelde, Bax-Stupelis lieten er geen gras over groeien en wonnen in het stoffige Oostrozebeke.
Veldman-Janssens werden knap tweede voor Hendrickx-Beunk die nu wel hun draai vonden in deze reeks !!
In de B klasse werden Siongers-Valcke de reekswinnaars voor De Schuyter-De Schacht en Valcke-De Veene.
De MEOR trofee ging in de B klasse naar Sven Siongers-Joey Valcke en in de A klasse naar Jan Hendrickx-Peter Beunk.

Foto’s zaterdag
Rudy van Mol 
Dries Dewitte
Patrick Vispoel 
Sofie Vaes
Foto’s zondag
Driesen Luc 
Patrick Vispoel
Dries Dewitte
Rudy van Mol
Filmpje door Dries Dewitte klik HIER