Vanuit je zetel WK 2022 kijken

Het FIM Sidecar Motocross World Championship strijkt dit weekend terug neer in het Nederlandse Markelo dit voor de seizoen opener. Hier verwelkomen ook de zijspannen hun vierwielige vrienden van het EMX Quad Championship in hun strijd naar het podium!
Dit fantastische weekend wordt het hele weekend LIVE uitgezonden via de allerbeste beveiligde transmissie software, van de DACAST-servers en de ultra-high-tech beveiligde Inplayer. WSC heeft een pakket samengesteld waarmee iedereen dit adrenaline-aangedreven evenement op tal van apparaten kan bekijken, ook via Apple TV of Chromecast op uw thuis TV. alle info kijk bij

Als cadeau aan alle zijspancross-fans worden de Time Practice-races GRATIS uitgezonden op de WSC Facebook-pagina en het YouTube-kanaal!
Maar is nog meer, voor al onze trouwe supporters die zich hebben geregistreerd op Inplayer bij WSC,is er een exclusieve korting van 20%, mits je de speciale VOUCHERCODE gebruikt: MARKELO2022

Deze code is alleen geldig met het e-mailadres dat wordt gebruikt voor Inplayer-registratie. Voor alle andere toepassingen kan het hele weekendpakket worden gekocht voor de spotprijs van slechts EUR 13,90
Om op aanvraag alle inhoud opnieuw te beleven in de dagen en weken direct na de GP, is de prijs EUR 6,50 Koop nu je ticket en ga met ons mee voor een geweldig raceweekend!

Voor wie het liever allemaal live meemaakt is er volgende info:
Op zaterdag kan je de kwalificatie wedstrijden al meemaken voor EUR 18,50 in voorverkoop. Wie enkel op zondag afzakt naar de jarige club betaald EUR 28,50 in voorverkoop en EUR 30 direct aan de kassa.
De echte fans hebben natuurlijk al langer hun EUR 33,50 betaald om er een heel weekend bij te zijn. Wie geen tickets in voorverkoop wist te scoren maar toch een heel weekend wil genieten betaald EUR 35 bij de ingang.
Voor jeugd vanaf 12 geldt een sterk gereduceerd tarief en alles onder die leeftijd komt gratis binnen.
Er is een camping met stroom en sanitair voorzien naast de baan waarvoor kaarten in de voorverkoop te verkrijgen zijn voor 41 euro of voor 45 euro ter plekke.

Voor het volledige tijdschema, deelnemerslijsten én de voorverkoop zie www.MotorcrossMarkelo.nl