Zwitserse Muri het toneel van zijspannen op pinkstermaandag met sterke Prestaties van Weijers-Van Hal

Foto Archief:ONK Heerde

In een boeiende competitie waarin 23 teams aan de start verschenen, zorgde het duo Weijers-Van Hal voor een opvallende Nederlandse vertegenwoordiging. Ondanks de sterke concurrentie lieten zij zich van hun beste kant zien en boekten indrukwekkende resultaten. Tijdens de trainingssessies zette Weijers-Van Hal meteen de toon door een prachtige tweede tijd neer te zetten. Hun snelheid en techniek vielen op, wat veelbelovend was voor de aankomende reeksen.
In de eerste reeks wist Weijers-Van Hal een solide vierde plaats te behalen. Deze reeks werd gedomineerd door de broers Joshua en Noah Weinmann, die de overwinning pakten. Heinzer-Schelbert eindigden op de tweede plaats, gevolgd door Marc en Sven Buob die het podium completeerden met een derde plaats.
De tweede reeks was opnieuw succesvol voor het Nederlandse team. Weijers-Van Hal lieten zien dat hun prestatie in de trainingen geen toevalstreffer was en eindigden op een knappe tweede plaats. Wederom waren het de broers Weinmann die de overwinning in de wacht sleepten. Heinzer-Schelbert, die in de eerste reeks nog tweede werden, moesten nu genoegen nemen met de derde plaats.
Weijers-Van Hal hebben zich in een sterk deelnemersveld uitstekend staande gehouden. Met een vierde plaats in de eerste reeks en een tweede plaats in de tweede reeks hebben ze laten zien dat ze tot de top behoren. De prestaties van de Weinmann broers waren indrukwekkend met overwinningen in beide reeksen. Heinzer-Schelbert en Marc en Sven Buob maakten eveneens deel uit van de kopgroep, maar het was Weijers-Van Hal die met hun consistente prestaties de aandacht trokken. Het Nederlandse team heeft zich duidelijk bewezen als een serieuze concurrent in deze competitie.
Alle uitslagen vind je hieronder