Verschillende teams dragen met trots het smxpics.be logo

Dit jaar belooft weer een spannend seizoen te worden met verschillende teams die onder de vlag van smxpics.be rijden. De toevoeging van Nicky en Djordy Gielkens aan het MON deelnemersveld bij de Nationale, samen met Inters Nick De Schepper-Tiano Bervoets geeft ons extra kracht en expertise in de competitie.

Het is opvallend om te zien hoe ons logo vertegenwoordigd wordt in verschillende federaties, van MCLB tot het NK & ONK en zelfs op het wereldkampioenschap. Dit getuigt van de groeiende populariteit en erkenning van het smxpics.be merk binnen de motorsportgemeenschap.

Met een diverse groep teams die ons logo dragen, kunnen we rekenen op een brede verspreiding van onze merkidentiteit en het versterken van onze aanwezigheid in de motorsportwereld. Dit biedt niet alleen mogelijkheden voor grotere naamsbekendheid van sponsoren, maar ook voor samenwerkingen en netwerkmogelijkheden binnen de sector.

De komst van nieuwe talenten zoals Nicky en Djordy Gielkens voegt een frisse dynamiek toe aan ons team en belooft een extra dimensie aan de competitie. Hun ervaring en vaardigheden zullen ongetwijfeld bijdragen aan het succes van het smxpics.be team en onze ambities om uit te blinken in de motorsport.

Met verschillende teams die ons logo trots dragen, kunnen we rekenen op een diversiteit aan wedstrijden en evenementen waar ons logo zichtbaar zal zijn. Dit biedt een uitgelezen kans om ons te profileren als een toonaangevende speler in de motorsportindustrie.

Als vooruitblik op het seizoen kunnen we verwachten dat onze teams/log een prominente rol zullen spelen in verschillende competities en kampioenschappen. Met een sterke line-up van talenten en een groeiende aanwezigheid in de motorsportgemeenschap zijn de vooruitzichten voor smxpics.be veelbelovend.

Enkele foto’s bekijk via