VDS-MX Team met zijspannen te Ranst

Het VDS-MX team staat op het punt om een ​​dubbel weekend van motorcrossactie te organiseren in Ranst, met evenementen gepland voor de weekends van 13/14 en 20/21 april. Deze spannende evenementen zullen plaatsvinden in de VLM rangen en beloven een spektakel van adrenaline en vaardigheid te worden.

Op zaterdag 20 april voegt het programma van de JMS wedstrijden een extra reeks toe voor Hobby zijspannen. Deze toevoeging zorgt voor een nog intensere competitie en biedt zijspanrijders een extra kans om hun vaardigheden te tonen op het uitdagende parcours van Ranst.

Het is belangrijk op te merken dat alle zijspannen van harte zijn uitgenodigd om deel te nemen aan deze extra reeks. De organisatoren van het evenement hopen op een vol starthek en roepen alle zijspanrijders op om deel te nemen en zo bij te dragen aan het succes van het evenement. Het tonen van solidariteit en ondersteuning aan de organisatoren is van cruciaal belang om de sport levendig en bloeiend te houden.

Het VDS-MX team staat klaar om alle deelnemers met open armen te ontvangen in Ranst. De sfeer zal bruisend zijn en de competitie zal ongetwijfeld intens zijn. We kijken ernaar uit om alle zijspanrijders te verwelkomen en samen een onvergetelijk weekend van motorcross te beleven. Tot dan!