Van Calster-Van Gennip en De Cock-Stadeus winnen in het stoffige Wontergem

Geen proef voor de MCLB zijspannen en dan is het een gewoonte dat er iets minder zijspannen op het ” apel ” verschijnen.
Met 18 stuks bleef het nog binnen de perken uiteraard en de toppers waren allen op post !!
Reeks één was voor Van Calster-Van Gennip die vanaf een derde stek van start gingen en als snel de leiding in handen konden nemen ten nadele van Delmotte-Verbrugghe.
Die vielen na de start terug naar plaats vier en waren het B rijders De Cock-Stadeus die plaats twee in namen, echter zo snel ze achteruit geslagen werden waren Delmotte-Verbrugghe terug naar plek twee gekomen.
Van Calster-Van Gennip namen al snel wat meters op de tegenstanders en wonnen gezwind deze reeks, Delmotte-Verbrugghe werden tweede voor Desoete-Vanlerberghe.
De Cock-Stadeus wonnen de B reeks maar vielen enkele plaatsen terug maar voldoende voor de zege in de B reeks, Van Troys-Van Daele werden tweede voor de broers Moenaert.
Reeks twee was het Boussy die vandaag werd bij gestaan door Jurgen Huysentruyt die als leiders fungeerde tot enkele ronden van het einde, een moe gestreden team werd nog derde in deze reeks.
Van Calster-Van Gennip werden netjes tweede na een mindere start, winst was in deze reeks voor Delmotte-Verbrugghe.
De totaal tijd diende uitslag te geven voor eindwinst bij de A zijspannen, deze ging uiteindelijk naar een sterk rijdende Van Calster-Van Gennip vandaag.
De Cock-Stadeus wonnen ook nu weer bij de zijspannen B

Foto’s door Patrick Vispoel klik HIER