TGO Wedstrijd op Circuit Vallée Bateaux, Faye Sur Ardin, winst voor Barreau-Pineau

Foto Descheemaeker (Archief smxpics TGO)

Op het schilderachtige Circuit Vallée Bateaux in het charmante Franse dorpje Faye Sur Ardin vond de TGO wedstrijd plaats onder veel betere weersomstandigheden dan diegene die we gewend zijn in ons kleine België.
Onze verslaggever ter plaatse, Sébastien Reveau, deelde de spannende gebeurtenissen van de dag met ons.
Foto’s vind je HIER met dank aan Sébastien Reveau
Uitslagen en kleine verslagjes vind je hieronder

De eerste reeks van de wedstrijd werd gedomineerd door Christophe-Quentin Hardoin, die met indrukwekkende vaardigheid de eerste plaats veroverde. Hij werd gevolgd door het duo Barreau-Pineau op de tweede plaats en Perdereau-Salle op de derde plaats. Een opmerkelijke prestatie kwam van DSM-rijder Luc Descheemaeker, die samen met Cyril Chretien de vijfde plaats veroverde.

In de tweede reeks zagen we een verbeterde optreden van Descheemaeker-Chretien, die als tweede over de finish kwamen na Barreau-Pineau, die opnieuw de reeks won. De winnaars van de eerste reeks, Christophe-Quentin Hardoin, konden ditmaal niet hun toppositie behouden en eindigden als derde in deze reeks.

Reeks drie werd op naam geschreven van Barreau-Pineau die meteen ook de eindzege op hun naam schreven. Pedereau-Salle werden tweede voor Godet-Vaillant die plek drie in namen. De broers Christophe-Quentin Hardoin werden vierde in deze reeks maar mochten als tweede mee podium op !! Descheemaeker-Chretien vielen weg in reeks drie en zien podium in rook opgaan !

Dagtotaal