Sponsor in de kijker: CCL Industriebouw uw partner

ccl

CCL Industriebouw biedt een uitgebreid scala aan diensten voor maatwerk staalconstructies, waarbij ze nauw samenwerken met klanten om aan hun specifieke behoeften te voldoen. Het proces begint met het integreren van de klantwensen in het tekenwerk, waarbij de staalconstructie nauwkeurig wordt berekend. Zodra het tekenwerk is goedgekeurd, gaat CCL Industriebouw over tot productie in hun eigen werkplaats. Vervolgens verzorgen ze ook de montage van de staalconstructie op locatie.

Het bedrijf biedt niet alleen oplossingen voor trappen, leuningen, ruimte-indelingen, tussenvloeren, gevel- en dakbekleding, maar ook voor complete industriële gebouwen en kantoren. Of het nu gaat om grote of kleine projecten, CCL Industriebouw positioneert zichzelf als de ideale partner voor staalconstructies.

Belangrijk is dat ze niet alleen het berekenen en produceren van staalconstructies verzorgen, maar ook de montage ervan, waardoor klanten een volledige service krijgen. Bovendien leveren ze een breed scala aan stalen producten, zoals draagconstructies en buitentrappen, waardoor ze een one-stop-shop zijn voor alles wat met staal te maken heeft.