Spanning tijdens ONK Berghem, Bax Brothers met dubbele winst

De eerste reeks was een toonbeeld van spannende motorsport. Met sterke prestaties van verschillende teams en de uiteindelijke eerste reeks zege van de Bax brothers, werd het publiek getrakteerd op een enerverende wedstrijd vol actie en onverwachte wendingen.

Alle foto’s der ONK/NK zijspan bekijk je HIERZO, De CUP klasse vind je HIER

Foto’s door Floor Mulders kan je HIER BEKIJKEN


De kopstart werd genomen door Mulders-Van Deutekom, die het knap volhielden aan de leiding. Uiteindelijk moesten ze echter genoegen nemen met een zevende plaats. Leferink-Leferink, Prummer-Lebreton, en Van Werven-Vd Wiel deden het eveneens goed en zaten dicht bij de kopgroep.
Zoals gebruikelijk op het circuit van Berghem, waren er hier en daar de gekende taferelen. Verschillende rijders kregen te maken met pech, waaronder ook de Verhees broers die een veelbelovend resultaat in rook zagen opgaan.n
In de strijd om de overwinning kwamen Hermans-vd Boogaart steeds dichter bij de leiders. Ze wisselden enkele malen van plaats met de Bax brothers, wat zorgde voor een spannend schouwspel. Echter, door een kleine hapering bij Hermans-vd Boogaart konden de Bax brothers de leiding overnemen en de overwinning veiligstellen.

Uitslagen reeks 1 zie link >>>>>> https://speedhive.mylaps.com/sessions/9189725

In de tweede reeks gebeurde er weer heel wat. De leiders, Mulders-van Deutekom, werden vergezeld door Van den Boomen-Van de Wiel, Bax-Bax en Hermans-van de Bogaart. Het werd al snel duidelijk dat de zeer zware baan zijn tol zou eisen. Zo vielen Hermans-van de Bogaart uit door een kettingprobleem.
Enkele ronden voor het einde kwamen de leiders gedubbelde rijders tegen die vast kwamen te zitten, waardoor ook zij geen kant op konden. Dit dwong Mulders-van Deutekom om de leiding af te staan aan de Bax-broers.
De Bax-broers wonnen ook deze reeks, gevolgd door Mulders-van Deutekom op de tweede plaats en de Leferink-broers op de derde plaats.

Uitslag reeks >>>>>>>https://speedhive.mylaps.com/sessions/9193193