Spannende GP in Kramolin

Gisteren hebben we een spannende strijd gezien met in beide reeksen een andere winnaar, in reeks één waren Bax-Musset die als eerste de bocht in doken maar Willemsen-Bax namen binnendoor de leiding over.
In de hele reeks kon Bax-Musset hier weinig tegen in brengen en lieten zelfs de leiders gaan !! Ook Giraud-Mucenieks iets slechter uit de start gekomen wisten naar plaats drie te rijden, Bax-Musset op een veilige tweede plaats namen geen onnodig risico.
In reeks twee liet Bax-Musset het gaatje niet open voor Willemsen-Bax die zich net voor Giraud-Musset wisten te nestelen in de aanvang fase.
Het leek erop of dat Bax-Musset freewheelend naar winst gingen rijden echter Willemsen-Bax waren duidelijk toch de sneller mannen op het circuit, naar het einde toe zelfs naast elkaar op de springschans echter het waren de mannen met de Blauw vlaggen die toch niet echt hun job kende of de wedstrijd volgde kwam willemsen-Bax zuur te staan. Zo misten ze de aansluiting met Bax-Musset maar sloten sterk op plaats twee af. Giraud-Musset werden weer derde voor een sterk rijdende Hermans-Vangaalen die twee keer knap vierde werden.

Uitslagen, klik op de reeks naar keuze
Reeks 1
Reeks 2
Dagtotaal
Foto’s der reeksen
GP Reeksen
Old Timers
Foto’s zondag door Dries Dewitte
Foto’s Manuela Van Doren
Filmpjes door Dries Dewitte
Zaterdag Qualifying
Zondag GP reeksen