Part 5….. met dank aan

We starten het nieuwe jaar met nieuwe voornemens en dat iedere lezer, rijders, supporters enz een fijn jaar tegemoet mogen gaan. Weerom enkele nieuwe sponsoren hebben zich gemeld en zijn we blij om, zoals overal zijn er ook enkele afgevallen om diverse redenen. Maar dank aan wie ons wil ondersteunen. We starten nog is met enkele trouwe sponsoren onze part 5.

In Part 5… stellen we u onze volgende sponsoren voor, eerste gekend in Limburg en ver buiten de landsgrenzen Crosscenter DSM uit Alken
De tweede vooral bekend in de bouwsector en kraanverhuur, Bouw en Kraan bedrijf Coeckelbergs uit Ravels, twee sponsoren van het eerste uur.
Om beide beter te leren kennen vind je alle info hieronder

DSM Alken aan de Heiligenbornstraat is een begrip in wijde regio door de service van allerhande motoren.
Luc Descheemaeker een levende legende qua zijspancross, draait al vele jaren mee en zal er ook in dit nieuwe jaar er een lap opgeven.
Elk jaar ook grote koopjesdagen die dit jaar op een andere plaats en in Januari zullen plaats vinden, zodra dit bekend is krijg je de data ook op onze website.
Voor alle info breng een bezoekje aan FB https://www.facebook.com/crosscenterdsm of website https://www.crosscenterdsm.be/
steeds te bereiken via 0032 11314337 of [email protected]

Bouwbedrijf Koert Coeckelbergs de gekende vakmannen uit de buurt van A to Z in de bouw, meerdere super projecten zijn te bekijken op zijn FB pagina. Ook voor graafwerken en afvoeren van grond kan steeds gepland worden.
Het afgelopen jaar is Koert ook met een super kraanwagen gestart, met deze kan hij op grote hoogte en precisie werk verrichten zoals bv op het vijfde verdiep een palletje materiaal door het raam te plaatsen !
Vooral ook de moeite om zijn FB groep te bezoeken https://www.facebook.com/people/Bouwwerken-Koert-Coeckelbergs/100054425472719/