Op zoek naar extra medewerkers,

Wij van smxpics.be/.nl zijn op zoek naar medewerkers voor verschillende federaties die zich wat met de pen uit de voeten kunnen.
Op dit moment zitten we met een groot aantal personen die ons bijstaan, echter schrijvende mensen (pers!!) hebben wij te kort, wil jij ons bijstaan ??
Op dit moment doen wij dit allemaal zelf met enkele tips van alerte aanwezigen, personen alle federaties zijn welkom.

Verwachten we veel ?? Nee hoor per wedstrijd die je bij woont hadden we graag beknopt in een aantal lijnen hoe de reeksen verliepen.
Wat er soms ook gebeurt in de reeks enz…
We zoeken personen die zich dynamisch kunnen opstellen, een dynamisch persoon is een actief, krachtdadig, ondernemend persoon, die zich flexibel op kan stellen, maar waarbij je nooit precies weet wat je kunt verwachten.
Een ellen lange tekst hoeft echt niet want merendeel leest deze toch nooit volledig uit !
Wij zijn er van overtuigd dat snelheid wel er wat toe doet, zo zien wij uit statistieken dat vooral op zondagavond en maandag een grote piek van lezers is. Dus hebben we graag alle wedstrijden zo snel mogelijk online staan !!
Ook mogelijkheid tot uw eigen toegang om uw tekst online te zetten of ons door te sturen is mogelijk, er zelfs aan gedacht om deze wintermaanden enkele mee op te leiden om alles zo snel mogelijk online te krijgen. Deze eer komt tot op heden enkel mij en Dries Dewitte toe, werk verdelen kan het voor ons allen iets gemakkelijker maken uiteraard.
Interesse dan graag mailtje naar [email protected]
Wie ook onze website wil ondersteunen kan ons ook een mailtje laten en geven wij u graag een reply.