op het "Hof ter Goten" te Herzele 20 – 21 Mei BK zijspan Veteranen

Op 20 en 21 mei gaan we dit jaar terug genieten van de mooie omloop op het “Hof ter Goten” te Herzele, waar MC Herzele zal instaan voor een perfecte organisatie.

Zaterdag staat in het teken van de jeugd, de Vlaamse Jeugd Motorcross Federatie. Deze start met het programma om 09.00u met de trainingen en tijdstrainingen gevolg door 12 reeksen van onze jeugdige crossers tussen de 6 en 15 jaar en onze reeks dames.

Als special hebben we het BENELUX zijspannen voor veteranen. Deze is opgedeeld in 2 categorieën, categorie amateurs voor -50 jarigen en categorie veteranen voor de 50 plussers, wel bij te vermelden dat de leeftijd van de piloot telt, leeftijd bakkenist doet er niet toe. Iedereen kan deelnemen die niet aangesloten is als zijspanteam in een federatie!! Inschrijving hiervoor is tussen 10.45u en 11.45u in de tent. Zijspannen dienen in het bezit te zijn van een transponder voor opname tijd. ( deze kunnen ter plaatse gehuurd worden voor 10euro en 40euro waarborg samen met de identiteitskaart, zolang de voorraad strekt. ) Vooraf inschrijven kan via gsm 0475/366.301 of mail naar [email protected]

Terug gaan we dit jaar een speciale toevoeging maken om de niet licentiehouders van de pitbikes ook te laten strijden voor een Belgische driekleur. Ter info: de licentiehouders mogen uiteraard ook deelnemen maar komen niet in aanmerking voor het klassement voor het kampioenschap.
Nadien is er hulding voorzien voor de Belgische Kampioenen van deze reeksen.
Na de prijsuitreiking in de feesttent, is er eetfestijn tvv MC Herzele. Op het menu staat kip aan t’spit met gebakken patatjes en groenten voor een democratische prijs van 12€. Liefst voordien reeds reserveren, mailen mag naar [email protected] of bellen naar 0475/366.301
Van 22.00u tot 23.00u is er “Happy Hour” met als gast DJ Dirk van Cafe Torengalm , ons clublokaal, om de party verder te zetten en ons eens lekker laten te swingen.

Op zondag vangen de officiële trainingen aan om 08.00u en de eerste reeks gaat van start om 10.15u.

2 x 2 reeksen zullen die dag voor spanning en spektakel zorgen en opnieuw zal er bij MCLB in verschillende categorieën voor de Belgische driekleur moeten gestreden worden, namelijk voor Nieuwelingen MX1 ,Experten, Nieuwelingen MX2, Junioren ,Nationalen MX2 en Inters, de zijspannen zullen enkel om de dagzege strijden daar deze geen proef hebben hier !

Daarnaast is er uiteraard ook nog startgelegenheid voor Streek- en vrijetijdsrijders.

MC Herzele, bestuur en piloten heten u allen van harte welkom en zullen u plezier en veel kijkgenot bezorgen gedurende het weekend.

We kijken er naar uit om jullie te mogen verwelkomen en er een sportief weekend van te maken met veel kijkgenot. Breng het zonnetje mee!
Er is ruime parking voorzien.
GPS: Koekelbergstraat 9550 Herzele
Info : www.mclb-vjmo.be

Dank aan het gemeentebestuur, brandweer, politie Herzele en alle omwonenden.