Onze zijspancrossers zijn geen watjes !! Updatet’s Jason Vandaele en Marvin Vanluchene

De berichten van de rijders zelf,

Blessure update Marvin Vanluchene

Goedemiddag, door de aanhoudende pijn en niet afnemende zwelling van de duim heb ik vanmorgen een specialist bezocht in het ziekenhuis. Na nieuwe scans en een echo is geconstateerd dat de buitenste ligament van de duim volledig is afgescheurd. Mocht dit de binnenste zijn geweest dan was een onmiddellijke operatie noodzakelijk. Op dit moment is een operatie niet nodig en zal Ik middels een brace de duim rust moeten geven.

Jason Van Daele en Sidecarteam Van Daele update 2

Gisteren lieten we jullie al wat info weten over Jason van Sidecarteam Van Daele. Het is nooit slecht om goede banden te onderhouden met rijders en teams. Want gisteravond laat kreeg ik plots een berichtje van de immer symphatieke Pittemnaar Jason Van Daele zelf. Met de update na het bezoek aan de specialist en dit is wat hij me liet weten.

“Dag Geert, even een kleine update voor jullie en de fans. Na grondig onderzoek heeft de specialist 3 breuken in mijn gezichtsveld vastgesteld. Een operatie is niet nodig, mits de nodige rust! We hebben veertien dagen rust en met wat karakter zullen gezicht, ribben en bloeduitstorting wel weer tot het verleden behoren alvorens we gaan aantreden in FIM Championnat du Monde Side-Car Cross, Chpt de France Quad Elite & MX National | Plomion | 2024. Als team bedanken we dan ook de vele fans die met ons en Loet van der Putten meeleven.