Mulders-Van Deutekom en Schuurman-Veldman dagwinnaars in MON Den Hout

Een betere dag in Den Hout en was alles tot in de puntjes geregeld, en met een opkomst van 26 teams kon deze dag zeker niet als slecht worden bestempeld. De weergoden waren ons gunstig gezind, dus niets stond een mooie dag in de weg.

Foto’s kan je HIER bekijken door Jo Nijs
ook van
Floor Mulders hebben we foto’s en die kan je HIERZO bekijken.
De uitslagen werken we aan om die via ons eigen bestand er weer erop te krijgen, door hackers was in deze database geknoeid en is herstellen en verbeteren nodig !! voorlopig dus via speedhive link

Verslagjes kan je bekijken via Lees Meer


De snelstarters van de dag waren Mulders-Van Deutekom, die meteen vanaf de start het veld domineerden met hun viertakt meters. In de eerste reeks wist het duo Brusselers-Sussenbeek de leiding te nemen, gevolgd door Vlot-Horijon die zich naar de tweede plaats werkten. Derksen-Vincent slaagden erin om vanaf de vijfde plek naar de tweede plaats op te klimmen. Ook Vos-Sussenbeek wist zich naar een podiumpositie te rijden, wat resulteerde in een derde plaats. Brusselers-Sussenbeek eindigde knap als vierde, gevolgd door Verhees-Vanhamel op de vijfde plaats.


In de tweede reeks namen Vos-Sussenbeek de tweede positie in, achter de onbetwiste leiders Mulders-Van Deutekom, die resoluut naar de overwinning reden. Derksen-Vincent wisten opnieuw de derde plaats te behalen. Op de vierde plaats eindigden Reipen-Van Dommelen na een sterke race. De top vijf werd wederom afgesloten door Verhees-Vanhamel.
Bij de Nationale klasse waren het Schuurman-Veldman die de overwinning behaalden, gevolgd door vd Berg-Pastoor en Nicky en Djordy Gielkens op respectievelijk de tweede en derde plaats in de eindstand.