MON voorlopige kalender

MON heeft de kalender wat kunnen invullen en hiermede kunnen we al wat aan de slag, per wedstrijd zijn de klasse indelingen wie er kan rijden nog niet gekend.
Wij durven al voorzichtig een lijst maken waar de zijspannen wel zouden kunnen rijden (vergeleken met voorbijgaande jaren).
Achter de schermen werken we mede aan een smx cup zoals ongeveer type Protempo cup met wedstrijden in drie landen !!
Uiteraard hangt alles af van de puzzel der kalenders !!!
Alle MON data’s (volgens ons)
en wat meer info

Ander belangrijke info voor de zijspanrijders:

We zijn achter de schermen bezig met een Smx Cup met VMCF, MON en DAMCV waar elke bond mogelijks zou komen in te staan om een tweetal wedstrijden te organiseren al wordt het geen sinecure om kalenders op elkaar af te stemmen!! Wij hopen alvast dat dit format verder kan worden uitgewerkt en er zich een nieuw mooi kampioenschap kan vormen op mooie circuits en het voor teams die hogerop willen een ideale tussenstap kunnen zijn naar het huidige WK.
Verder kunnen we ook melden dat volgens onze info de IMBA op kalender blijft, maar dit met slechts 3 organisaties voor 2024! Ze openen in april in Wohlen (ovb) en afsluiten doen ze in Amriswil, voor Nederland staat Meijel op het programma met andere woorden het kon wel weer is een heel povere bedoening zal worden !!. En we dus blij mogen zijn met de weg die is ingeslagen om alvast een waardig alternatief te gaan zoeken via de SMX BeNeCup. Als er meer info is dan zullen we dit zeker gaan delen met jullie. (Tekst Luc& Geert)

MON (Rood vorig jaar niet op kalender !!)
10 maart Gemert (zijspan ??)
17 maart Den Hout
24 maart Zijtaart
31 maart Boekel (zijspan ??)(ook op VMCF kalender ??)
14 april Holten
21 April Overloon (zijspan ??)
28 april Eersel
9 juni Geldermalsen
14 juli Berghem
8 sept Meijel IMBA zijspan
6 okt Bergharen
27 okt Meijel