Minder goed nieuws is nooit leuk..

Gisteren zaterdag werden enkele mindere berichten de wereld in gestuurd waar wij toch weer ff diende bij stil te staan alvorens het te plaatsen.

Het eerste bereikte ons per WhatsApps dat opnieuw een zijspan icoon onder naam van Gustaaf(Stafke) De Schrijver ons heeft verlaten. Na een carrière als zijspanrijder ook in de weer voor Peter en later zijn oogappel Jarno in de weer om alle mogelijkheden te bieden. We wensen de familie en vrienden veel sterkte toe.

FB foto Jarno met Oma en Opa

Het tweede bericht hoeft tot op heden niet veel toelichting meer, wij namen de voorkeur dat het team eerst zelf het nieuws naar buiten zou brengen maar zagen we de berichten overal al verschijnen!!.
Nicolas Musset ondervond al langer lage rug problemen en zal er nu het leven er moeilijker op word toch wat aan moeten laten doen welk hem buiten strijd zet voor en hele tijd. Zelf heb ik 18 maanden thuis geweest met de lage rug die middels toe een operatie verlangde en 2jaarlijkse inspuitingen.
Dus ik kan ervaren wat Nicolas nu doormaakt en vele dingen je tot beperking roepen !
We wensen Nicolas een snel herstel toe.
Het team achter Marvin Vanluchene is druk bezig met de gesprekken om toch die waardige vervanger binnen te halen, ook hier onthoud ik me van naam en laat dit ook aan het team over !

Bessenbach 2023