Met dank aan … part 3

In Part 3 zetten we graag volgende sponsoren in de schijnwerpers die reeds voor 2024 hebben toegezegd. De Eerste is het alom gekende “Spijkse Metaalhandel” die tal van teams naar de wereldtop wist te begeleiden en nog steeds actief is in de sport.
De tweede is een nieuwkomer bij ons zijnde SirAcc Accounts omdat cijfers belangrijk zijn met een verhaal en vertrouwen erachter.

klik op Lees Meer hieronder om kennis te maken met deze bedrijven

Spijkse Metaalhandel van den Heuvel BV
Wie de naam Spijkse Metaalhandel hoort of ziet denkt per direct aan sponsoring in vooral zijspancross. Kees en Piet zijn dan ook vaste klanten tijdens tal van wedstrijden en hebben in de loop der jaren heel wat teams geholpen in de zijspancross en niet zonder resultaat. Ze zijn nog steeds één der drijvende krachten achter tienvoudig wereldkampioen Daniel Willemsen Maar achter elk bedrijf zit een historie. Ons bedrijf vindt zijn oorsprong in het eenmansbedrijf dat W.C.H.(Cor) van den Heuvel Sr. in 1945, direct na de tweede wereldoorlog, oprichtte. Cor begon zijn bedrijf met de handel in oud papier en lompen. Al snel voegde hij de handel in oude metalen hieraan toe en kocht hij zo’n beetje alles waar hij brood in zag. In 1971 is hij, op slechts 46-jarige leeftijd, overleden. Drie van zijn zonen, Arie, Piet en Kees hebben zijn bedrijf voortgezet en verder uitgebreid met h et aannemen en uitvoeren van (industriële-) sloopprojecten. Dit was een logische stap, gezien daar vaak veel metalen bij vrij komen. In 1974 werd ons huidige bedrijfsterrein in Spijk aangekocht en werd de bedrijfsnaam omgedoopt naar “Spijkse Metaalhandel van den Heuvel BV”. Het terrein in Spijk bood, qua ruimte, de mogelijkheid om loodsen te bouwen. Zodoende is ook het verhuren van opslag- en bedrijfsruimten een belangrijke bedrijfsactiviteit geworden. Ons familiebedrijf is inmiddels al decennia lang een bloeiende en internationaal opererende onderneming, waar vol vertrouwen aan de toekomst wordt gewerkt.

Industriële sloopwerken
Metaalrecycling
Papier- en plasticrecycling
Verhuur van opslag- en bedrijfsruimten
Terreinopruiming
Vernietiging van goederen
Meer info op: https://www.vandenheuvelbv.nl/

Over SirAcc – Simon Rasschaert Accountants:
Al 35 jaar lang zijn we de vertrouwenspartner van tal van bedrijven, ondernemers en zelfstandigen. Een vertrouwensband groeit natuurlijk niet zomaar. Het vraagt tijd, loyaliteit en soms ook de durf om dingen te zeggen die niet altijd gehoord willen worden. Die waarden liggen vanaf dag 1 aan de basis van ons kantoor en maken ons zoals we vandaag zijn.

“We zijn bijvoorbeeld bewust klein gebleven.” Alleen zo konden we de continuïteit en anciënniteit garanderen die een persoonlijke service vereist. Want mensenkennis is minstens zo belangrijk als dossierkennis. Nog voor we de cijfers in duiken, hebben we het over de gang van zaken en het ondernemersklimaat in het algemeen. Want elke ondernemer heeft een eigen verhaal. Zonder dat verhaal zijn cijfers maar cijfers, informatie waarbij de context ontbreekt. We gaan niet beweren dat we het volledige wetboek letter per letter uit ons hoofd kennen, maar we weten er wel veel van. Niet alle expertise zit tussen de muren van ons kantoor. Daarom hebben we op die 35 jaar tijd een uitgebreid netwerk uitgebouwd, bestaande uit experten in aanvullende domeinen of specialisten in specifieke materie.

Siracc bv
Driekoningenplein 3 bus 102
9820 Merelbeke
Meer info op: https://www.siracc.be/

Tekst/Opstelling Geert Gelaude