Killian en Evan Prunier schitteren in de zevende ronde van het Franse zijspancrosskampioenschap

In een indrukwekkende vorm hebben Killian en Evan Prunier, leden van de motorclub Montluçon, afgelopen zondag een prachtige prestatie geleverd tijdens het zevende evenement van de Franse kampioenschappen. Slechts een maand na hun triomf in de Franse Grand Prix van de wereldkampioenschappen zijspancross in Plomion, wisten de gebroeders Prunier opnieuw te schitteren. Gisteren in Thouars behaalden Killian en Evan een overwinning in de zevende van de tien evenementen in het Franse kampioenschap van de discipline.
Foto’s door Löic Régnier bekijkt u HIERZO

Verslagje en uitslagen bekijk je via Lees Meer

Op het duizelingwekkende Pommiers-circuit lieten de gebroeders Prunier hun concurrentie ver achter zich door met gemak de twee reeksen van de dag te winnen. Hun uitstekende prestaties hebben hen niet alleen de overwinning van het evenement opgeleverd, maar hebben ook hun voorsprong in het voorlopige klassement verder vergroot. De gebroeders Breton Carcreff, die als tweede eindigden in Thouars, moeten aanzien hoe Killian en Evan met hun dominante prestaties afstevenen op een derde titel van Franse kampioen op rij.
De gebroeders Prunier hebben wederom laten zien waarom zij de te kloppen combinatie zijn in de zijspancross. Met hun technische vaardigheden en perfecte samenwerking op de baan, blijven zij de lat hoog leggen voor hun concurrenten. Het seizoen nadert zijn ontknoping en het lijkt erop dat niets de Pruniers nog kan stoppen op hun weg naar wederom een kampioenstitel.
Met deze recente overwinning in Thouars versterken Killian en Evan Prunier hun positie als leiders in het kampioenschap en bouwen zij verder aan hun indrukwekkende erfenis in de sport. Alle ogen zullen gericht zijn op de laatste drie evenementen van het seizoen, waarin de gebroeders Prunier hun dominantie zullen willen voortzetten en hun derde opeenvolgende Franse kampioenschap zullen willen veiligstellen.